keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Day 25: Inspired by FASHION

Laulaja-Adelella oli Grammy-gaalassa jalassaan Louboutin-kengät, ja kynnet oli hienosti tehty niiden pohjalta. Päätin itsekin inspiroitua Adelen Grammy-kynsistä (kuva) ja sitä kautta Louboutineista. Ne sopivat mielestäni oikein hyvin tämän haastepäivän teemaan. Näissä kynsissä on se erikoisuus, että kynnet on lakattu myös alapuolelta. Tällä hetkellä omat kynnet olivat ehkä vähän liian lyhyet tällaiseen manikyyriin.

Auringonvalossa

Aloitin työntämällä appelsiinipuutikulla varovasti kynnen takana olevaa ihoa taaksepäin, sillä ainakin minulla iho kasvaa kiinni kynnessä vielä vähän sormenpään jälkeen. Olen sitä aina silloin tällöin työnnellyt, ja sen takia minulla on kynnen takana osittain irrallinen ihonpala (nam). Sen jälkeen lakkasin niin kynnen ylä- kuin alapuolen aluslakalla. Aluslakan jälkeen lakkasin kynnet tavallisesti China Glaze Some Like It Haute -lakalla. Some Like It Haute on glitterlakka, jossa on lähinnä pikkuruista harmaata glitteriä. Sen lisäksi siinä on vähän isompia hologrammiglittereitä. Lakkaa laitoin kaksi kerrosta. Sen jälkeen "lakkasin" kynnen takaosan punaisella China Glazen Hey Sailor -lakalla (lakasta löytyy enemmän juttua täältä). Lakkasin on edellisessä lauseessa lainausmerkeissä, sillä lähinnä tökin kynnen takaosaa siveltimellä yrittäen olla osumatta lakalla sormenpäihin ja saamatta lakkaa kynnen alle. Samalla yritin saada takaosan siistiksi. Lopuksi lisäsin kaksi kerrosta INM Out the Door -päällyslakkaa.

Ulkona

Jos vielä joskus lakkaan kynnen takaosan, lakkaan takaosan ennen itse kynnen lakkaamista. Takaosaa on nimittäin melkoisen vaikea saada siistiksi sotkematta muuta lakkausta. Jouduinkin paikkailemaan lakkausta kynnen kärjestä. Laitoin päällyslakankin kynnen molemmille puolille. Se sai punaisen lakan irtoamaan sormenpäistä. Toisaalta se irtosi samalla hieman myös kynnen takaa. Epätasainen lopputulos johtuukin pitkälti siitä, että lakka irtosi kynnestä, ja painelin sen takaisin kynteen kiinni appelsiinipuutikulla.

Varjossa

Color Clubin Sugarplum Fairy olisi värinsä puolesta ollut lähempänä Adelen kenkiä ja kynsiä. Olin kuitenkin käyttänyt sitä vasta vähän aikaa sitten, ja halusin käyttää Some Like It Hautea, koska se on uusin lakkani, enkä ollut sitä vielä ehtinyt kokeilla.

En välttämättä tee tällaisesta kynsien lakkaamisesta tapaa. Sen verran epäsiisti lopputulos oli. Se ei myöskään tehnyt käsien pesemisestä kovin helppoa. En edes aio puhua lakkojen poistamisesta. Punainen lakka oli kuin olikin päässyt valumaan kynnen alle, ja se oli vaikea saada sieltä pois, eivätkä glitteritkään ole kaikkein mukavimpia poistettavia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti