perjantai 29. kesäkuuta 2012

Day 24: Inspired by A BOOK

Huh, luulin jo, etten saisi näistä kynsistä kuvaa ollenkaan. Kamerasta loppui akku, enkä millään muistanut, minne olin laturin laittanut. Kuvissa kynnet ovat siksi 4-5 päivää vanhat.

Luulin kerrankin saaneeni ihan kuningasidean, kun keksin tehdä Taru sormusten herrasta -kynnet. Pitkän pohdinnan ja kirjahyllyn tutkimisen jälkeen sain ideaksi tehdä kynsiin sormusten sormuksen. Googletinpa sitten "Lord of the Rings nails" ja huomasin, ettei idea ehkä ollutkaan niin omaperäinen; muutkin näyttivät keksineen saman. Siitä huolimatta päätin toteuttaa sormuskynnet:

Auringonvalossa
Pohjalla on China Glaze Passion. Se on ainoa kultainen lakka, joka minulla on, ja ostin sen alun perin leimailutarkoituksiin. Lakkaa on yksi (1!) kerros. Kirjoituksiin katsoin mallia täältä. No joo, ei ne ihan samalta näytä. Näissä taitaa olla vähän kirotusvihreitä. Nyt en siis tarkkaan osaa sanoa, mitä näissä lukee. En nimittäin puhu haltiaa kovin sujuvasti. Kirjoitukset on tehty mustalla nail art -lakalla. Sekin lakka alkaa jo vedellä viimeisiään. Onhan se jo aika vanha ja paljon käytetty.


Illalla ulkona
Ihan kelvolliset näistä kynsistä tuli, vaikka käsialassa onkin melkoisesti parantamista. Ei nämä kaukaa katsottuna näytä ollenkaan näin suttaisilta. Oikea käsi jäi kokonaan vaille kirjoituksia. Oli aivan turha kuvitella, että saisin mitään järkevää aikaiseksi vasemmalla kädellä


Kynnet ja kirja
Tulipa kyllä tuota kirjaa selaillessa semmonen olo, että se on pakko lukea pian uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti