tiistai 12. kesäkuuta 2012

Day 19: GALAXIES

Tulinpa käyneeksi kotipohjosessa tuossa joku aika sitten. Tein äitille kynnet ja lakkasin omiankin vähän siistimmäksi, kun oli lakkiaisjuhlat tiedossa. Enpä muistanut niistä ottaa kuvaa. 19. haastepäivän kynnet toteutin käyttämällä cutepolishin videotutoriaalia (YouTube-linkki videoon).

Ulkona
Näissä kynsissä on siis pohjalla yksi kerros MNY 677 -lakkaa. Se on ihan tavallinen musta lakka. Sen päälle töpöttelin valkoista MNY 501A -lakkaa tähtisumuksi käyttäen meikkisienen palasta ja pinsettejä. Valkoisen keskelle taas töpöttelin H&M Summer Sunrisea (lakasta enemmän juttua täällä) ja keltaisen ympärille Models Own Peaches and Cremeä. Sen jälkeen häivytin reunat mustaan sinisellä China Glaze Blue Iguanalla. Lisäilin vielä pieniä tähtiä käyttäen appelsiinipuutikun terävää päätä ja samaa MNY 501A:ta, jota töpöttelyssäkin käytin. Lopuksi lisäsin kerroksen Wet N Wild Halucinate -hologrammiglitterlakkaa. Se lisäsi lakkaukseen vielä lisää pieniä tähtiä, ja pehmitti liukuvärjäystä. Koko lakkauksen viimeistelin Seche Vite -päällyslakalla.


Auringonvalossa
Kuvista voi huomata, että lyhensin kynsiä reilusti. Ajattelin, että kesällä niiden on hyvä olla vähän lyhyemmät, kun tulee varmaan uitua varsin paljon. Pisimmistä kynsistä lähtikin melkein sentti! Jännä, miten paljon helpompaa näppiksellä kirjoittaminen taas on. Kosketusnäytölläkin osa sanoista on taas pitkästä aikaa kirjoitettu oikein.

Kuvissa kynnet ovat jo kolmisen päivää vanhat, ja siksi niin tyvessä kuin kärjessä on jo hieman kulumaa. Oikeakätisenä tein tietysti vasemman käden kynnet ensin. Yleensä ne onnistuvat paremmin. Tällä kertaa kävi kuitenkin toisin, sillä oikea käsi oli siistimpi. Siinä kaikki kynnet olivat erilaisia, kun taas vasemmassa jokainen kynsi keskisormea lukuun ottamatta oli melkein samanlainen, vaikka pyrinkin tekemään erilaisia kaarteita ja mutkia.

Käytetyt tuotteet
Aluslakkana Trind Nail Repair Natural
MNY 677
MNY 501A
H&M Summer Sunrise
Models Own Peaches And Creme
China Glaze Blue Iguana
Wet N Wild Halucinate
Päällyslakkana Seche Vite
palanen meikkisientä
appelsiinipuutikku
pinsetit

Tässä vielä kuva vähän ennen kuin leikkasin kynnet:

Ennen lyhentymistä
Kuva on mustavalkoinen, jotteivät kellertävät, osittain lakassa kynsilakan poistamisen jälkeen yhä olevat kynnet, epäsiistit ja kuivat kynsinauhat ja useat kissasta irronneet karvat veisi huomiota olennaisesta. Valkoinen osa lähti pois oikeastaan kokonaan. Se alkoi olla jo sen verran taittunut, että päätin pätkäistä kerralla kunnossa. Kyllä ne vielä takaisin kasvavat - onneksi.

En tajua, miksi minun digikameralla otetut kuvat näyttää vähänkin huonommassa valaistuksessa siltä, että ne olisi otettu ikivanhalla kännykkakameralla. Kuvat ovat rakeisia ja epäselviä. Siksi suurin osa otetuista kuvista tulee poistettua heti. Ei mulla mitään järkkäriä ole, mutta jotakin uskon silti tekeväni väärin. Osaako joku sanoa, missä mättää?

2 kommenttia:

 1. Sulle on blogissani tunnustus
  http://itsonlylittlethings.blogspot.fi/2012/06/liebster-blog-tunnustus.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! Tämähän oli mukava ylläri! Täytyypä laittaa eteenpäin.

   Poista