torstai 14. kesäkuuta 2012

DAY 21: Inspired by a COLOR

Viihdyin noin puoli päivää niissä ah niin kauniissa vesimarmoroinneissa. Tai itse asiassa en edes viihtynyt. Joka tapauksessa piti pian päästä vaihtamaan lakkauksia. Kerrankin kävi niin, että minulla oli paljon ideoita, mutta minusta ei vain ollut niitä toteuttamaan. Lopulta päädyin yksinkertaiseen liukuvärjäykseen ja dotting tool -kukkasiin (ylläri). Olin ennen vakuuttunut siitä, ettei liukuvärjäys sovi lyhyisiin kynsiin. Ja mitä vielä! Nämähän on lyhyissä kynsissä tosi kivoja.

Auringonvalossa
Ilmeisesti nämä liukuvärjäykset ja dotting toolilla tehdyt kukat vaan on minun juttu, kun aina innostun niitä tekemään ja niissä niin hyvin viihdyn. Eikä siitäkään ole haittaa, että ne on niin helppo tehdä. Harmi vaan, että tällä kertaa onnistuin saamaan lakkaukseen ilmakuplia. Sovitaan, ettei kukaan katso näitä kynsiä niin läheltä, että ne huomaa. Olen myös innostunut siitä, että etu- ja keskisormi ja ehkä myös peukalo ovat hieman erilaisia kuin muut kynnet.


Auringonvalossa
Vaalein lakka on China Glaze Something Sweet (lakasta lisää täällä). Sitä on kynsillä kaksi kerrosta. Something Sweetin päälle on töpötelty Models Own Soda Pop Pink -lakkaa (enemmän juttua täällä). Sama Soda Pop Pink on etu-ja keskisormessa alimmaisena. Sen päällä on Color Club Raspberry Rushia. Raspberry Rush on tuoksulakka ja väriltään oikein kunnon hot pink. Luulin sitä neonväriseksi, mutta ei se ollutkaan. Eipä tuo onneksi haittaa, sillä se on kirkas ja nätti silti, ja tuoksuukin oikein kivalle.


Varjossa
Liukuvärjäyksen päälle lisäsin kerroksen CND Sapphire Sparklea. Jotenkin liukuvärjäyksiin on pakko aina lisätä jokin kuorrutuslakka. Kukat tein MNY 501A:lla, ainoalla valkoisella lakallani. Kukkien keskelle lisäsin hopeiset eBaysta ostetut strassit, ja viimeistelin lakkauksen kerroksella Seche Viteä.


Käytetyt tuotteet (paitsi dotting tool)
Aluslakka: China Glaze Strong Adhesion Base Coat
China Glaze Something Sweet
Models Own Soda Pop Pink
Color Club Raspberry Rush
CND Sapphire Sparkle
MNY 501A
Päällyslakka: Seche Vite
1,5 mm strasseja
palanen meikkisientä
pinsetit
dotting tool (ei valitettavasti päässyt kuvaan)
appelsiinipuutikku

Koitin ylipuhua Samulia tekemään mulle kukat oikeaan käteen, muttei se alkanut. No, tulipa itse harjoiteltua vasemmalla kädellä kukkien tekemistä. Nämä onnistui yllättävän hyvin! On muuten jännä, miten sitä viitsii kuvienkin eteen nähdä heti enemmän vaivaa, kun ei inhoa kuvattavia kynsiä.

Minulle tuli kovasti joku juttu mieleen tästä lakkauksesta:

Pesupussi
Meidän parveke antaa länteen / luoteeseen, ja siksi siihen alkaa paistaa aurinko vasta joskus neljän aikaan  iltapäivällä. Minusta olis tosi kiva, jos siihen paistais jo aamulla, niin saisi juoda aamukahvit parvekkeella auringonpaisteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti