tiistai 19. kesäkuuta 2012

Day 23: Inspired by A MOVIE

Ihan ekaksi täytyy sanoa, että näistä kynsistä tuli minun mielestä aivan hurjan söpöt, ja tykkäänkin näistä kovasti. Aluksi mulla oli kamalasti vaikeuksia tämän aiheen kanssa. Mulla ei oo mitään kaikkien aikojen elokuvasuosikkia, eikä valinta siten ollut mitenkään helppo. Sitten muistin nähneeni YouTubessa tutoriaalin Totoro-kynsistä. Hyödynsin tätä ideaa, mutta halusin pitää kynnet simppelimpänä, joten päätin tehdä Totoro-kynsien sijaan Henkien kätkemä -kynnet. Käytin siis inspiraation lähteenä kuvaa nonparelleja syövistä hiilipalleroista. En yhtään tiedä / muista, mikä noiden öttiäisten nimi on (nokipallero?), mutta kovasti söpöjä ne ovat joka tapauksessa.

Luonnonvalossa
Tarkoituksena oli laittaa pohjalle China Glazen Harvest Moonia, koska hiilipalleroita kuvattiin elokuvassa ruskeassa ympäristössä. Mutta avatessani lakkalaatikon ainoa, yksinäinen Misan lakkani huuteli laatikosta siihen malliin, että oli pakko vähän soveltaa. Pohjalla on siis kaksi kerrosta Misa Grey Mattersia. Tykkään kynsillä ruskeasta ja harmaasta, ja tämä lakka pääsikin himotuslistalle heti kun sen näin ensimmäistä kertaa. Se onkin minusta aika ihana. Se on vaaleahko harmaa, jossa on mukana hopeista ja mustaa. Tykkään erityisesti siitä, kun tuo musta näkyy juuri sopivasti.

Kuvien piirtämisessä hyödynsin aikaisemmin mainittua Totoro-tutoriaalia. Minulla ei tosin ollut mitään siveltimiä, joten tein kuviot käyttäen pelkästään erikokoisia dotting tooleja. Ihan hyvin se näytti niilläkin onnistuvan. Jaloista ja käsistä vain tuli vähän koukeroisemmat. En myöskään omista akryylimaaleja, joten käytin kuvioiden tekemisessä erivärisiä kynsilakkoja. Kynsistä kyllä huomaa taas selvästi minun olevan oikeakätinen, sillä vasemmassa kädessä kuviot ovat paljon siistimpiä, eikä lakkaakaan mennyt kynsinauhoille niin paljon kuin oikeassa kädessä.

Vasen käsi
Ulkona
Vaikka näissäkin kynsissä on vaikka mitä, vaikuttavat ne silti varsin simppeleiltä. Jos ei suurempia haavereita satu, ajattelin pitää näitä vielä muutaman päivän. Niin tyytyväinen näihin olen. Nämä oli myös yllättävän helppo tehdä. Vain yksi sormi meni uusiksi, koska alimmainen lakka ei ollut ehtinyt kuivua ennen kuin aloin tuikkia sitä dotting toolilla.


Käytetyt tuotteet
China Glaze Strong Adhesion Base Coat
Misa Grey Matters
MNY 677
MNY 501A
H&M Strawberry Lollipop
H&M Summer Sunrise
China Glaze Gaga for Green
Color Club Take Me to Your Chateau
Models Own Peaches & Cream
Seche Vite
erikokoisia dotting tooleja

Äskeisessä kuvassa vilahtikin minun lakkaus- ja kuvauskaveri. Tässä vielä parempi kuva siitä söpöläisestä:

Minttu

2 kommenttia: