maanantai 18. kesäkuuta 2012

Day 22: Inspired by A SONG

Olin jo pitkään ajatellut, että jes, 22. haastepäivänä pääsen viimein kokeilemaan China Glazen Strawberry Fields -lakkaa, koska saan sen varmasti jotenkin sopimaan The Beatlesin Strawberry Fields Forever -kappaleeseen. Kun ajattelin asiaa tarkemmin, se ei enää tuntunutkaan sopivalta; enhän inspiroitunut laulusta, vaan lakka toi mieleeni laulun. Ehdin jo googlettaa muiden tekemiä kynsiä tälle haastepäivälle, ja vastaan tuli kaksi lakkausta, joissa oltiin inspiroiduttu juuri Strawberry Fields Foreverista. Piti siis keksiä joku muu.

Sattuikin juuri sopivasti niin, että Staminan Pakkolasku alkoi soida päässä, joten päätin vetää överiksi. Pakkolasku on ihan hyvä biisi, ja muistin siinä olevan myös hauskan musiikkivideon (linkki videoon), jota käytinkin apuna suunnittelussa:

Luonnonvalossa (ja samalla lampun alla)
Vihreä lakka on China Glaze Cha Cha Cha, jota laitoin kynsiin kolme kerrosta, jotta sain peittävän tuloksen. Cha Cha Cha on kyllä aika ihana vaaleanvihreä, jossa ehkä vähän on jotakin kultaista. Vihreä on muutenkin minun lempiväri. Pastellinkeltainen lakka on China Glaze Lemon Fizz. Sitäkin laitoin kolme kerrosta, sillä kahden kerroksen jälkeen se vaikutti hieman epätasaiselta. Olen hankkinut lakan jo talvella, mutta jotenkin en ole tullut sitä käyttäneeksi, vaikka se onkin aika söpö. Punainen lakka on Saralta saatu Mavala Madrid. Sitä on kaksi kerrosta. Valkoinen lakka on MNY 501A, ja musta taas on MNY 677. Valkoista on kaksi kerrosta ja mustaa yksi kerros.


Vasen käsi (salamalla)


Oikea käsi (sisävalaistuksessa)
Kaikki kuviot tein käyttämällä mustaa koristelulakkaa. Puvun nappien ja solmion tekemisessä käytin apuna dotting toolia. Oikean käden peukalon viittaan käytin Mavalan Madridia. Oikean käden pikkurilliin (liitutaulu) lisäsin vielä kerroksen China Glaze Matte Magicia. Muihin kynsiin lisäsin kerroksen Seche Viteä. En oikeastaan edes tiedä, miksi laitoin Seche Viteä. Kouluunkin pitäisi mennä, kun on tentti, eikä minua varmaan sinne edes päästetä tenttisaliin näillä kynsillä. Näillä ei siis edes olisi ollut tarvetta pysyä kynsillä hyvin ja pitkään.


Käytetyt tuotteet
Aluslakkana China Glaze Strong Adhesion Base Coat
China Glaze Lemon Fizz
China Glaze Cha Cha Cha
Mavala Madrid
MNY 677
MNY 501A
Naturel 2 Way Art Pen Black
China Glaze Matte Magic
Päällyslakkana Seche Vite
dotting tool

Eihän nämä tosiaan mitkään maailman tyylikkäimmät kynnet ole, mutta aina välillä on hyvä vähän hassutella. Hassut näistä tulikin, ja se virkistää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti