maanantai 28. toukokuuta 2012

Day 18: HALF MOONS

Tämä lakkaus oli alusta alkaen selvillä, koska olin pitkään halunnut tehdä samantyyppiset kynnet kuin Dita von Teesellä usein on. Ne kun näyttivät niin kovin tyylikkäiltä.


Auringonvalossa
Aloitin lakkaamalla kynsille kaksi kerrosta Color Clubin Worth the Risque -hologrammilakkaa. Se on hopea, helposti levittyvä lakka, jossa hologrammiefekti valitettavasti on melko heikko. Kyllä se auringonvalossa ja hyvässä valaistuksessa ihan kivalta näyttää kuitenkin. Sen jälkeen oli pakko lisätä kerros päällyslakkaa, koska muuten teippi repi lakan mukanaan. Leikkasin siis teipistä palasia, joiden toinen pää oli pyöristetty, ja teippasin ne tiukasti kynnelle. Lakkasin koko kynnen (ja teipin) kahdella kerroksella OPI I'm Not Really a Waitress -lakkaa. Lakasta on enemmän juttua täällä. Kun lakka oli saanut hetken kuivua, poistin teipit ja lisäsin vielä kerroksen päällyslakkaa. Voisi kuvitella, että kynnet näyttäisivät todella paksuilta noin monen lakkakerroksen jälkeen, mutta eivätpä ne kyllä onneksi näytä.


Auringonvalossa
Näitten kynsien tekeminen oli monen päivän projekti, sillä mikään ei ottanut onnistuakseen. Worth the Risque repeytyi teipin mukana jättäen inhottavia, paljaita kohtia puolikuuhun, ja sotkin kädet kyynärpäitä myöten punaiseen kynsilakkaan, ja teippikin repeytyi koko ajan, kun koitin sitä saksilla leikellä. Olin jopa kuullut, että puolikuumanikyyri on helppo tehdä. Mulle se ei sitä kyllä ollut. Harmi, ettei tämä oikein onnistunut, koska Dita von Teesellä nämä tällaiset näyttää niin kovin kivalta. Ensi kertaa varten voisin hankkia valmiiksi jotakin pyöreitä tarroja, ettei puolikuita tarvitse erikseen teipistä leikellä,

Tämä puolikuumanikyyrikin on varmaan sellainen, että siitä joko tykkää tai sitten ei. Itse ainakin aluksi hieman vierastin tätä, mutta sitten löysin tämän väriyhdistemän. Tai no kyllä musta ja valkoinenkin ovat ihan kiva yhdistelmä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti