keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Day 1: RED nails

No niin, eka haastepäivä pärähti käyntiin aika helpolla haasteella. Lakkasin kynnet jännittävimmällä punaisella, mitä mulla on: OPI:n I'm Not Really a Waitress -lakalla.

Luonnonvalossa (auringonpaisteessa) sisällä
Kuvissa lakkaa on kaksi kerrosta ja alla on Trindin Nail Repair Natural. Kolme tämä ehkä olisi vaatinut, ettei hyvässä valossakaan olisi kynnen kärki näkynyt läpi. Lakka levittyi hyvin, ja tässä pullossa on OPI:n ihana, paksu ja leveä suti.

Tämä lakka on aika kiva tällainen seksikäs punainen, joka huonommassa valossa on hyvinkin tummanpunainen. Huonommassa valossa myös huomaa selkeästi, että tämä on hieman sinisävyinen ja marjainen. Auringossa taas huomaa, että tässä onkin shimmeriä! Tämä on aivan ihana punainen, joka sopii minunkin ihonväriin. Tämä onkin yksi minun suurimmista lakkarakkauksista, vaikka yleensä pidän enemmän peruspunaisista cremelakoista. En oikein tiedä miksi, mutta jotenkin tästä tulee mulle mieleen Paula Koivuniemi. Sillä oli kai vähän tämäntyyppistä lakkaa The Voice of Finlandissa, ja onhan tämä nyt vähän tämmönen aikuiselle naisellekin sopiva väri.

Kännykkäkameralla keskipäivällä sisällä
Samuli nappasi kuvan ennen Guitar Herottelun alkua. Hirveän kiva, kun se lähtee mukaan näihin minun kotkotuksiin. Niin, ja olisin voinut siistiä kynsinauhat. Mutta kun ilman laseja vaikutti siltä, että sain lakattua ihan täydellisesti, eikä lakkaa mennyt yhtään yli. Lasit päässä tilanne näytti vähän toiselta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti