sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Vain vähän liikaa

Ajattelin, että fimot ei kynsillä kovin monta päivää putoamatta pysyis, mutten ois oikeastaan enemmän väärässä olla. En meinannut saada niitä millään irti! Liotin niitä kynsilakanpoistoaineessa kauan ja silti jouduin raapimaan ne pois.

Nämä kynnet tein jo eilen illalla, mutta ajattelin ottaa vielä tänään kuvia, kun aurinko paistaa. No, aurinko ei paistanut, ja olis se varmaan muutenkin jäänyt. Lopputuloksen lisäksi otin tällä kertaa kuvia lakkaamisen eri vaiheissa, niin voin tarvittaessa katsoa, miltä lakka näyttää kynnellä ilman kaikkea sitä, mitä näihin nyt tukin.

Valmiit kynnet sisävalaistuksessa
Color Club Gossip Column - salama
Mietin pitkään, millä värillä kynteni lakkaan, ja päädyin lopulta sinivihreään Color Clubin Gossip Columniin. Se on ihan kiva ja hyvälaatuinen tumma cremelakka. Korkki tosin on tässä minun pullossa vähän rikki, ja suti jää joskus pulloon sen sijaan, että se olisi kiinni korkissa.


Color Club Gossip Column - sisävalaistus
Jotenkin tämä oli taas tämmönen lakka, joka näyttää kivemmältä lyhyemmissä kynsissä. Enkä muutenkaan osaa nykyään lopettaa ajoissa, vaan aina on pakko keksiä jotaki koristeluja, vaikka joskus haluaisinki lakata ihan vaan yhdellä värillä ilman mitään sen kummempaa. Ei vaan pysty. Nämä on näitä ensimmäisen maailman ongelmia taas.

Color Club Gossip Column + Essie Shine of the Times - salama
Laitoinkin siis lakan päälle kerroksen Essien Shine of the Timesia. Hiutaleita! Kynsilakkatermein sanottais tässä olevan flakiesejä. Ne on ihania, ja kimaltaa monissa eri väreissä. En ollu käyttäny tuota lakkaa aikasemmin, niin laitoin ehkä vähän liian paksun kerroksen. Joissakin kynsissä ei muuta näy ku hiutaletta vaan. Sitten lisäsin kerroksen Seche Viteä (päällyslakkaa). Avasin sitä ihan uuden pullon, ja nyt tykkään siitä taas ihan tosi paljon. Ehdin jo melkein unohtaa, kuinka kiva päällyslakka se on, kun vanha pullo oli päässyt niin pahasti klimppiintymään.

Hiutalelakkapullo
Olin nähnyt netissä kuvia, joissa hiutalelakan päälle oli lisätty kerros mattalakkaa. Yhdistelmä näytti niin jännältä, että sitä oli pakko kokeilla itekin, joten lisäsin vielä kerroksen China Glazen Matte Magiciä. Jätin nimettömän kiiltäväpintaiseksi. 


Salamalla
Eihän se kiiltäväpintaisuus muka taas erottunut tarpeeksi niin olihan se keksittävä vielä jotakin muuta. Leimasin siis nimettömiin roiskekuvion Konadin laatasta m21. Koska kuvio meni vähän vinoon ja tuntui muutenkin olevan liian pieni, leimasin vielä kaksi samanlaista kuviota lisää.

Kaksi läiskää tein Konadin valkoisella erikoislakalla ja yhdessä käytin China Glazen Harmony -lakkaa. Se on metallinhohtoinen, violetti ja varsin vaalea lakka. Yleensä tavalliset kynsilakat ei sovellu leimaamiseen, koska niissä ei ole tarpeeksi pigmenttiä. Tämä kuitenkin leimautui hyvin, ja kuvio siirtyi kokonaisena kynnelle.

Käytetyt tuotteet
China Glaze Strong Adhesion Base Coat
Color Club Gossip Column
Essie Shine of the Times
China Glaze Matte Magic
Konad Special Polish White
China Glaze Harmony
Seche Vite
Konad-laatta m21

Minttukin sieltä kattelee, että mitä ihmettä touhuan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti