torstai 2. helmikuuta 2012

Minttua

No niin, nyt siirrytään sitten täälläkin tähän päivään. Ennen ku keksin, että voisin jonnekin alkaa tallettaa näitä kynsikuvia, ehdin just poistaa kynsistä tämänhetkisen lempparilakan, China Glaze Cowgirl Upin. 

Tässä nyt kuitenkin sunnuntaina tehdyt kynnet. Kuvat saa taas isommaksi klikkaamalla.Idea näihin kynsiin on suoraan pöllitty täältä. Ihastelin noita joskus ja harmittelin sitä, etten omista Tinsel Townia. Päätin silti tehdä vähän samanlaiset, koska ne oli niin keväiset ja kivat. Kuvat on vähän tummia, koska keksin tämän blogihomman vasta illalla. Siksi kuvat on otettu keittiön kattolampun valossa.


Kynsissä on kaks kerrosta China Glazen Re-Fresh Mintiä, oikein keväistä, hyvin vaaleaa mintunvihreää cremelakkaa. Tyviin on keittiösienellä yritetty töpötellä puolikuun muotoon China Glazen Hauntingia. Se on musta lakka, jossa on seassa paljon hopeista glitteriä. Jokaisessa sormessa on pyöreä, hopeinen strassi, ja nimettömässä ja peukalossa on vielä vihreä kaveri mukana. Strassit kiinnitin päällyslakalla.

Laitoin päällyslakan, kun tumma lakka oli vielä märkää, ja jotenkin se imaisi sen kasaan jättäen kynnen tyveen näkymään vaan tuon mintunvärisen lakan. Näyttääpä se rumalta. Onneks kynnet ei luonnossa oo ihan näin isot, eikä kukaan niitä näin läheltä kato. Muutenkin alkaa olla vähän pulloonsa kuivahtanut tuo Seche. On siitä tosin jo yli puolet käytetty.


Nämä lakat on pysyny tosi hyvin! Neljä päivää jo ollu, eikä kärjetkään näytä yhtään kuluneen. Tosin näin tavallista enemmän vaivaa ja käärin kärjet erikseen. Toisaalta en oo käyny suihkussa, koska oon ollut vähän kipeä. Kohta oon tästä menossa, ja katotaan sitten uuestaan, tuleeko kärjet esiin.

Käytetyt tuotteet
Aluslakkana Seche Base
China Glaze Re-Fresh Mint
China Glaze Haunting
Päällyslakkana Seche Vite
2 mm strasseja

Vaikka nämä kynnet onki pysyneet hyvin, aion tänään kokeilla jotakin muuta. Mulla on laatikossa vielä lakkoja, joita en oo ikinä edes kokeillut. Kuvat uusista lakkauksista pitää sitten muistaa ottaa, kun on vielä vähän luonnonvaloa.

Pakko laittaa vielä tähän yks kuva, kun meidän harrastukset oli niin söpösti sulassa sovussa pöydällä:


Samulin Magic-kortit siinä ja meikän kynsitarvikkeet ja muutama lakka. Jos oisin onnistunu kaataan nuo lakat noitten korttien päälle, niin jälki olis ollu aika paljon rumempaa ku silloin, kun kaadoin niille vahingossa teetä, hupshups.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti