torstai 2. helmikuuta 2012

Vanhoja kuvia

Ennen ku alan päivittää tänne kuvia uusista kynsistä sitä mukaa, kun niitä satun tekemään, niin pitää vielä laittaa tänne kuvat muutamista aikasemmin tehdyistä kynsistä. Voin sitte parin vuoden päästä niitä kattella ja näkee sitten, jos oon jotakin jopa oppinut. Kuvat voi klikata isommaksi.
Kuvassa näkyykin uudet ostokset eli dotting toolit. Tässä vaiheessa kynsien kasvattamista oli takana jo toista kuukautta, vaikka sitä kuvasta aivan ekana ehkä uskois. Olin ostanut jo parit ns. hienommat lakat. 

Ruskea on China Glazen lakka nimeltään Below Deck. Ihana vähän violettiin taittava ruskea lakka on tuo. Tykkään ihan hulluna tämmösistä mutaisista ruskeista. Eikä ole yhtään samanlainen kuin se Flormarin ruskea lakka, ni! Kuvassa lakkaa taitaa olla kaksi kerrosta. Vaaleansininen lakka on Color Clubin todella pigmenttinen Take Me to Your Chateau. Sitä ei kyllä tarvii pitkiinkään kynsiin laittaa ku yks kerros, koska kynnen valkoinen osa ei näy läpi enää sen jälkeen. Päällyslakkana on Kicks Top Coat, ja aluslakkana taitaa olla Maybellinen Crystal Clear Base Transparente.
Ja tässä onkin opeteltu jo tekemään dotting toolilla kukkasia. Oikeaan käteen tämä ei onnistunut millään! Onneksi Samuli oli niin kultainen, että ojensi auttavan kätensä ja teki mulle kukat oikeaan käteen. Syksyllä tykkäsin ruskeista ja murretuista väreistä ja cremelakoista. Oikeastaan se oli ehkä jo talvea, mutta sanotaan nyt syksyksi, kun luntakaan ei ollut maassa.

Aluslakkana Maybellinen Clystar Clear Base Transparente, vanhan roosan värinen lakka on Snow Crystal sävyssä  Vintage Rose, ja sitä on kuvassa kaksi kerrosta. Kukat on tehty MNY:n lakalla 501A, joka on tarkotettu ranskalaisiin manikyyreihin. Hyvin toimi näinkin. Päällä Cesarsin pikakuivattava päällyslakka.
Sitten testattiin liukuvärjäystä. Minun mielestä nämä oli ihan ylihienot silloin, ku nämä tein. Kai ne luonnossa sitten oli hienommat ku kännykkäkameralla otetussa kuvassa, heh.

Aluslakkana toimi Mavalan Ridge Filler. Sen päällä kaksi kerrosta Eveline Pastel Colours 267:ää. Pullossa se näyttää ihan pastellisävyiseltä tosi vaalealta vaaleanpunaiselta, mutta eipä siitä oikeasti juuri väriä kynnelle jää. Muutenkin se on jotenkin geelimäinen ja kummallinen, kun se ei taida olla ihan kuiva vielä monen päivänkään jälkeen. Silloinkin siihen saa painettua koloja. Mutta joo, vaaleampana sinisenä Color Club Take Me to Your Chateau, jonka koostumusta jo ehdinkin kehua. Ihan kärjessä MNY 659. MNY:tä en koko kynnelle ole testannut, mutta vaikutti melko luirulta. Liukuvärjäykseen se sopi kuitenkin oikein hyvin ja oli nätti tummansininen. Koko komeuden päällä on vielä kerros pari Wet n Wild Halucinate -lakkaa, jossa on hologrammiglitteriä kirkkaassa lakassa. Sopii oikein hyvin kerrostettavaksi. Yksinään sitä ei voi käyttää, koska glitter on lakassa aika harvassa. Päällä vielä kerros Seche Viteä, jonka lähes kaikki sanovat olevan maailman paras päällyslakka. Ihanan kiillon sillä saakin, ja sen lisäksi se kuivuu nopeasti.
Tässäpä on meikän pikkujoulu(risteily)kynnet, joissa kokeilin ensimmäistä kertaa kunnolla koristelulakkoja. Tämäkin oli semmonen koristelu, ettei vasen käsi oikein osannut toimia niin kuin olisin sen halunnut toimivan. Taas Samuli onneksi tuli pienen taivuttelun jälkeen avuksi ja teki samanlaiset kuviot oikeaan käteen.

Alla on Mavalan Perfect Base, punainen lakka on Flormar Supershine U14, jonka nätti kultainen glitter / shimmer / mikä lie ei kuvassa näy yhtään, nyyh. Minusta tämä oli tosi kiva ja jouluinen lakka. Kultaiset viivat on tehty Depend Art Liner 1061:llä, mustat Naturel 2 Way Art Pen #WS Blackillä. Päällä vielä kiiltoa tuomassa ja pysyvyyttä takaamassa Seche Vite.

Marraskuun puolivälistä jouluun menossa oli glitterkausi. Tykkäsin kaikesta glitteristä yli kaiken, eikä huvittanut yhtään käyttää niitä lakkoja, joita syksyllä käytin ja joista silloin tykkäsin.
Äiti tuli käymään kylässä vähän ennen joulua, ja halusin laittaa sillekin kynnet. Kuvan kanssa ennakoitiin vähän, koska pottuvarpaisiin tein vielä kuvan ottamisen jälkeen valkoiset kukat dotting toolilla. Lakkojakin minulla tässä vaiheessa oli jo "muutama".

Varpaissa on kerros valkoista MNY 501A:ta, jotta kirkas korallinvärinen Flormar 402 näyttäisi vielä kirkkaammalta. Kirkas se onkin! Luonnossa se oli jopa sydäntalvella melkein neonvärinen. Mulle tämä lakka ei oikein sopinut ainakaan talvella. Ehkä kesällä sitten ruskettuneen ihon kanssa näyttää kivemmalta. Taisin vielä laittaa päälle kerroksen Cesarsin pikakuivattavaa.

Kynsissä on Mavala Ridge Filler ja Mavala Perfect Base. Värinä on metallinhohtoinen Color Club Foil Me Once, joka on vaaleanpunaisen ja laventelin sekoitus. Ihana lakka se on tämäkin! Koristelin vielä peukalot ja nimettömät kukkatarroilla äitin toiveitten mukaan. Päällä kerros Kicks Top Coatia, koska pikakuivattava sai kukat repsottamaan reunoilta.

Äitin kyläilyn aikana omissa kynsissä oli vain China Glaze Ruby Pumps, joka on aivan ihana jouluisen punainen lakka, jossa on joukossa vaaleampaa shimmeriä. Ruby Pumps on lähes kaikkien kynsiharrastajien lempijoululakka, eikä se ole mikään ihme! Se kimaltaa niin kauniisti, että kynsi näyttää siltä, että se on valaistu sisältä päin. Tätä lakkaa taisin pitää melkein viikon, mikä on mulle hyvin epätavallista. Kuva on aivan kamala, mutta laitoin silti, koska lakka itse on ihana. Aluslakkana Mavala Perfect Base ja päällyslakkana Seche Vite. Tilasin jouluksi ebaystä strasseja, ja pitihän se yhtä kokeilla, kun ne kerran postissa tuli.
Tämä on ihan eka ranskalainen manikyyri, jonka tein. Leikkasin maalarinteipistä kynnen kärjen muotoisia paloja ja teippasin ne kynteen niin, että vain kynnen valkoinen osa jäi näkyviin. Yksi violetti kukkastrassikin eksyi toiseen nimettömään.

Koko kynnellä on Mavala Perfect Base. Kärjet on tehty MNY 501A -lakalla. Päällä on lisäksi vielä kerros Seche Viteä.
Taas on kyllä niin kamala kuva, että huhhuh. Tämäkin piti laittaa tänne muistona ensimmäisestä kerrasta, kun oikeasti metsästin kynsilakkaa, koska tämä oli vain pakko saada, koska kaikilla, jotka väittävät kynsiä harrastavansa, tulee tämä lakka olla, ja pitäis ehkä jo katkasta tämä lause. Ja onhan tämä lakka nyt nätti.

Lakkahan on siis Orly Halley's Comet. Se on dupe, eli tismalleen samanlainen lakka kuin OPI:n Catch Me in Your Net ja Zoyan Charla. Lakkaa on kuvassa kaksi kerrosta, ja kynnen kärki näkyy vähän läpi. Olisi pitänyt laittaa kolme. Lakka on taas aivan ihana turkoosi, jossa on sinivihreää, vihreää ja sinistä shimmeriä. Peukalossa ja nimettömässä on kerros Kicks Top Coatia, muissa kynsissä Seche Vite. Aluslakkana käytin Seche Basea.
Nämä olivat minun joulukynnet ja näillä mentiin jouluaatto ja muutama sitä edeltävä päivä. Olen aina pitänyt ranskalaisesta manikyyristä, enkä oikeastaan tiedä, miksi en tee niitä useammin. Tämän lakkauksen keksin ihan itse mummolan vintillä.

Aluslakkana on Seche Base, jonka päällä on kaksi kerrosta Depend 136 -lakkaa. Se on ohut hieman metallinhohtoinen vaaleanpunainen lakka, jonka on sanottu sopivan ranskalaisiin manikyyreihin. Kärjissä vihreä China Glaze Glittering Garland ja punainen China Glaze Ruby Pumps. Glittering Garlandia en  tämän enempää ehtinyt joululoman aikana käyttää. Se on harmi, koska lakkaa on kehuttu paljon, ja se onkin kaunis tummanvihreä lakka, jossa on seassa vaaleampaa shimmeriä. Viivat on tehty Depend Art Linereilla 1061 ja 1064. Päällä kerros Seche Viteä.


Tein joulupäivänä äitin serkun lapselle samanlaiset kynnet kuin minulla itselläni oli. Tarrat tosin olivat erilaisia ja niitä oli vain muutamassa sormessa.

Aluslakkana käytin Mavala Perfect Basea. Glitterpommilakka on Color Clubin Holiday Splendor, joka oli yllättäen peittävä jo kahdella kerroksella. Lakassa on ihania hologrammiglittereitä ja vihreää glitteriä turkoosinvihreässä lakassa. <3 Tämän ja muutaman muun lakan takia sain joulun aikaan glitteryliannostuksen, eikä glitteriä ole joulun jälkeen tullut hetkeen käytettyä. Ihana lakka tämä on silti ja kimaltaa aivan hurjasti. Päällyslakkana näissä kynsissä on Seche Vite, joka yleensä rullaa tarrat. Onneksi niin ei käynyt nyt.
Annoin itselleni luvan ostaa Konadin leimaustarvikkeita, jos kynsiharrastus kestäisi yli kolme kuukautta. Siinä vaiheessa uutuudenviehätys on yleensä jo kadonnut. Ryhdyinpä tuumasta toimeen, ostin Konadeja ja tein samanlaisen liukuvärjäyksen kuin aikaisemmin, ja testasin leimaamista ensimmäistä kertaa.

Tällä kertaa pohjalla on Seche Base, jonka päällä on kaksi kerrosta Depend 136 -lakkaa. Siniset ovat samat kuin aikaisemmin. Päällä on tällä kertaa CND Sapphire Sparkle -efektilakka (tämä ei kyllä ole mikään oikea sana edes), joka kimaltelee nätisti vaaleansinisenä, violettinä ja aniliininpunaisena valosta riippuen. Kukat ovat Konadin laatasta m57 ja niissä on käytetty Konadin mustaa erikoislakkaa. Kukkien keskelle löin vielä pyöreät, vaaleansiniset strassit, jotka kiinnitin Seche Vitellä.
Konadista innostuneena tein pian toisenkin Konad-lakkauksen. Ennen tätä lakkausta yritin hieman viilata kynsiä kivemman muotoisiksi (suipommiksi), mutta ne näyttää silti itsepäisesti haluavan kasvaa leveyttä  pituuden sijaan. No en keksiny tätä ideaa ite, vaan näin täällä.

Kuvan kynsissä aluslakkana on Seche Base. Koko kynnellä on Kaisalta saatua söpöä Flormar Supershine U23 lakkaa, joka kuvassa näyttää vähän oranssilta, mutta on oikeasti ihana pinkki / fuksia, jossa on kimalletta. Se ei tosin ole niin peittävä kuin voisi toivoa. Taisin laittaa lakkaa kolme kerrosta, ja silti kynnen kärki näkyi valossa läpi. Valkoinen on MNY 501A ja se on erotettu pinkistä Depend Art Liner 1060:lla. Seeprakuvio on Konadin laatasta m57 ja se on tehty Konadin mustalla erikoislakalla.
Vimppana tähän minulle tärkeitten lakkausten joukkoon otin tämän ekan isomman epäonnistumisen. Tätä lakkausta harmittelin, kun kaikki meni vinoon ja huonosti. Lopulta tykästyin siihen, ettei se ole ihan täydellinen, ja taisin poistaa lakat vasta viiden päivän jälkeen, vaikka yleensä en pidä lakkoja kuin korkeintaan kolme-neljä päivää. Kulumaa näissä ei ollut edes nimeksi.

Aluslakkana käytin Seche Basea (ylläri), jonka päälle laitoin kaksi kerrosta Color Club Foil Me Once -lakkaa, sitä samaa, mistä äitikin tykkäsi. Niin verkot kuin kukatkin on Konadin laatasta m57, ja ne on leimattu Konadin mustalla erikoislakalla. Nuo koko kynnen kuviot oli vähän liian pieniä peittämään koko kynttä. Ainoa, jonka se peitti kokonaan oli pikkurilli. Muuten sai vähän tähdätä kuviota kohdalleen ja siksi kynsistä tuli vähän tämmöset suttuiset, ja siksi söpöt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti