keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Mistä kaikki alkoi?

Meikän eka postaus. Ja luvassa on nyt selostus siitä, miten ja mistä tämä kynsiharrastus alkoi.

Syyskuussa 2011 selailin nettiä ja päädyin jotakin kautta Flickriin katselemaan kynsikuvia. Sieltä eksyin Sonnela-blogiin ja olin täysin myyty. Päätin, että 17 vuotta kynsien pureskelua saisi riittää. Omistin kolme kaksi kynsilakkaa: Lumene Viimeinen kesä ja Eveline Pastel Colours 30. Ne oli ostettu 2009 laitettujen akryylikynsien takia.


Suttuisessa kuvassa lakkana Flormar 413, vaaleanruskea mutainen cremelakka. Tässä vaiheessa kynsiä oli kasvatettu jo kolme viikkoa, ja olin kovin mielissäni siitä, kuinka pitkät ne jo oli! Muutama uusi lakkakin oli tullut hankittua. Oli mulla ehkä pari kertaa aikasemmin ollu pitemmät kynnet, mutta aika harvoin tosin.

Tuo lakka oli ihan kiva. Pidin sitä noin neljä päivää ja kävin kylpylässä, eikä se silti rapissut juuri ollenkaan, vaikka päällyslakkaa ei ollut ja aluslakkana joku ikivanha Maybellinen Forever Strong + Iron Crystal Clear Base Transparente. Se on ostettu varmaan joskus yläasteaikana (2002-2005). Myöhemmin oon kokeillut tuota samaa ruskeaa lakkaa pitkille kynsille, mutta jotenkin pidin siitä enemmän noissa tyngissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti