torstai 23. helmikuuta 2012

Hyvä avovaimo

Onnistuin jo ekan päivän aikana lohkaseen palan kynsilakkaa etusormesta tuon edellisen lakkauksen kanssa. Seuraavana päivänä lakka halkesi myös peukalosta. En kuitenkaan antanut sen hidastaa menoa, vaan kuljin tosi rumasti lohjenneissa lakoissa. Like a boss. Mutta tänäänpä kaupassa se kostautui, kun repsottava lakka jäi johonkin kiinni ja vei palan kynnestä mukanaan. Onneks ei niin pahasti käyny ku tuon keskisormen kanssa viime viikolla.

Luonnonvalossa sisällä
Nyt halusin kynsiin jotakin, mikä sopii kaikkiin vaatteisiin. Päädyin China Glaze Icicle -lakkaan. Se on foil-hopea, jossa on seassa tummempaa... jaa-a. Siinä on joko hopeista mikroglitteriä tai sitten hopeista shimmeriä, ota noista nyt selvää. Alun perin ostin sen leimailutarkoituksiin. Niin kuin metallinhohtoiset värit yleensäkin, tämäkin pakkautui vähän kasaan levittäessä. Jos sitä ei laittanut liian paksua kerrosta, ei sen levittäminen kuitenkaan mitään vaikeuksia aiheuttanut. Lakkaa on kuvissa kaksi kerrosta + Seche Base -aluslakka.

Nimettömään laitoin Color Clubin Revvvolutionia. Ja kyllä, kirjotin sen oikein. Revvvolution on kaunis tummanharmaa hologrammilakka, joka ei kuvissa pääse oikeuksiinsa. Oikeasti siihen muodostuu pikkuinen sateenkaari, kun valo osuu siihen oikealla tavalla. Laitoin lakkaa kaksi kerrosta, vaikka yksi olisi riittänyt ihan hyvin. En vaan millään malttanut lopettaa, kun oli niin ihana lakka. Levittyikin ihan kivasti. Senkin alla on aluslakka.

Salamalla
Koitin saada tuota nimettömässä olevan lakan kiiltoa kuvattua edes vähän. Huonohkoin tuloksinhan siitä selvittiin. No, näkyy tuossa kuvassa nyt edes vähän muutakin ku tummanharmaata.


Luonnonvalossa sisällä
Ja tämä kuva selittääkin otsikon; mätsään kodinkoneisiin! Samaa värimaailmaa ovat vielä kahvinkeitin, vedenkeitin, paistinpannu ja kattilat.


Sisävalaistuksessa
Löysinpä vielä noidenkin jälkeen yhden esineen, jonka kanssa kynnet sopivat ihan hyvin yhteen. Ehkä huomenna maalaan kynsiin vielä tuon omenan, koska joitakin koristeluja huvittais taas laittaa. Inspiraatiota tässä oottelenkin. Toivottavasti huomenna paistais aurinko. Saattaisin vaikka vahingossa saada kuvattua tuon Revvvolutionin.

EDIT: Ei paistanut aurinko. Scrangiella on hienot swatchit Revvvolutionista täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti