keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Postia!

Tilasin eBaysta kynsijuttuja joskus vuoden alussa. Niillä kesti melkein kuukausi saapua, mutta tänään ne tulivat, jee!

Tällainen pakettisatsi oli täyttänyt koko postilaatikon:

Avaamattomat paketit

Hauskasti oli kaikki pakattu omaan pakettiinsa, vaikka samalta myyjältä kaikki tilasin. Olin joskus aikaisemmin tilannut samalta myyjältä noin dollarilla ihan vaan testatakseni, onko myyjä hyvä. Ihan luotettavalta vaikutti, joten tällä kertaa uskalsin tilata jo 12 dollarilla.

Avatut paketit
Tällaisia juttuja tuli siis hankittua. Tilasin kynsikiekkoja, koska olin käsitellyt vanhoja niin varomattomasti, että lähes jokaisesta kiekosta oli irronnut vähintään yksi kynsi. Näköjään niitä ei kannata säilyttää repussa irrallaan. Tykkään kyllä kynsikiekoista. On kätevää testata kiekolla, minkä värin päälle joku lakka esimerkiksi sopii kerrostettavaksi, tai erottuuko leimaus tietystä väristä. Ennen saatoin lakata joka kynnen eri värillä ja etsiä siten sopivinta yhdistelmää. Silloin testailut joutui poistamaan kynsiltä. Nyt säästyy siltä vaivalta.

Kynsikiekkojen lisäksi tilasin valtavan paketin appelsiinipuutikkuja. Ei nuo tikut varmaan appelsiinipuuta ikinä oo nähnykään, mutta eipä tuo haittaa. Strassien poimimiseen ne ainakin soveltuvat hyvin, ja niillä voi myös varovasti työnnellä kynsinauhoja. Ajattelin myös joskus kokeilla vesimarmorointia. Se vaikuttaa hieman sotkuiselta touhulta, joten voi olla, ettei siinä apuna käytetty tikku ole kovinkaan käyttökelpoinen enää sen jälkeen. Mene ja tiedä, kun en koskaan ole kokeillut.

Tilasin myös kynän, jossa kaiketi on kynsilakanpoistoainetta. Sitä ei ole tarkoitettu kynsilakan poistamiseen koko kynneltä, vaan sen avulla pitäisi helposti pystyä siistimään kynsinauhat ylimääräisestä lakasta. En ole tätäkään vielä kokeillut, enkä tiedä, toimiiko se. Kynä maksoi postikuluineen dollarin, joten paljon menetettävää ei ole. Hyvältä se ainakin tuoksui, kun korkkia vähän raotin.

Kuvan hyrrissä taas on fimoja, eli muovisia kuvioita. En ole fimojakaan koskaan testannut, mutta olen kyllä nähnyt niitä käytettävän. Valitsin kuvioiksi rusetteja ja hedelmiä (tosin taitaa joukossa olla kyllä tomaattejakin). Yleensä fimot myydään pötkylöissä, joista veitsellä leikataan mahdollisimman ohuita viipaleita. Silloin kuvioita ei saa itse valita, vaan ne valitaan sattumanvaraisesti. En siis vielä tilannut pötkylöitä, vaan halusin valita kuviot itse. Ostin jokaista kuviota vain muutaman, koska halusin kokeilla, pidänkö fimojen käyttämisestä.

Näiden lisäksi tilasin 30 pakettia erilaisia mustia kynsitarroja. Olen aikaisemmin tilannut samalta myyjältä 30 arkkia kukkatarroja, jotka mielestäni olivat ihan kelvollisia. Yhtään mustaa tarraa ei yksikään aikaisemmista arkeista sisältänyt, ja mustat ja valkoiset tarrat sopivat melkein minkä tahansa lakkauksen kanssa. Valkoisia tarroja sain viimeksi paljon, joten nyt päätin tilata vain mustia.

Siinäpä ne ostokset. Pitää varmaan huomenna jo testailla, miten koristelut näillä onnistuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti