tiistai 21. helmikuuta 2012

Vihreä kräkl - eli mielikuvituksellinen otsikko

No huhhuh, miten tuo edellinen lakka värjäsi kynnet! Annoinkin kynsien olla aika kauan nakuna ennen kuin laitoin uudet lakat. Oon yleensä huono käyttään cracklejä, mutta tällä kertaa testaukseen pääsi yksi, jota en aikaisemmin ollut käyttänyt.

Luonnonvalossa
En millään osannut päättää, mitä lakkaa laittaisin, niin käskin Samulin sanoa jonku värin. Tällä kertaa se valitsi vihreän. Sen jälkeen kiikutin sille vihreän kynsikiekon ja käskin valita lakan. Se valitsi IsaDoran Graffiti Nail Top Subway Greenin, sinivihreän cracklelakan, jonka sain Kaisalta joululahjaksi.

En ollut tätäkään tosiaan aikaisemmin käyttänyt, koska en millään ollut osannut päättää, minkä lakan päälle sitä pistäisin. Nytkin vaihtoehtoja oli pahimmillaan 8. Suunnittelin jo laittavani kaikki kynnet eri värillä, mutta en keksinyt kymmentä väriä, jotka olisivat olleet samalla tarpeeksi samanlaisia mutta kuitenkin erilaisia. Lopulta vaihtoehtoja oli enää kaksi, ja koska en osannut päättää, laitoin niitä molempia.

Sisävalaistuksessa
Molemmissa käsissä peukalossa, etusormessa ja keskisormessa on Color Clubin Take Me to Your Chateau. Se on vaaleansininen cremelakka, joka peittää hyvin. Yksikin kerros olisi varmaan riittänyt, jos olisin saanut lakan levitettyä tasaisemmin. Lakka oli kuitenkin sen verran paksua, että hankala se olisi ollut yhdellä kerroksella siistiksi saada. Pastellisävyt ovatkin käsittääkseni yleensä hieman tavallista paksumpia.

Nimettömässä ja pikkurillissä taas käytin H&M:n minilakkaa sävyssä Strawberry Lollipop. Se taas on pinkki cremelakka, joka levittyi nätisti ja oli peittävä kahden kerroksen jälkeen. Tykkään tästä lakasta, koska se on rehellinen pinkki. Todellisuudessa se on vähän kirkkaampi ja tummempi kuin kuvissa. Ei kuitenkaan mikään hot pink. Lakka on oikeastaan tismalleen samanlainen China Glazen Rich & Famous -lakan kanssa, mutta ei se minua haittaa, koska tämä pullo on niin pieni, että se loppuu pian kuitenkin. Eikä tätä enää ole kaiketi edes myynnissä.

Luonnonvalossa
Aluslakkana käytin China Glaze Strong Adhesion Base Coatia. Kuvat otin ilman päällyslakkaa, koska tarkoituksena oli jättää se laittamatta. Pidän samoja lakkoja kuitenkin yleensä vain 2-4 päivää, joten lakat pysyvät ihan hyvin ilmankin. Lopulta kynnen rosoinen pinta häiritsi niin paljon, että päällyslakkaa oli pakko laittaa. Tällä kertaa laitoin Cesarsin pikakuivattavaa, koska Seche Vite on sen verran tujua ja paksua, että sen poistamiseen menee aina ikuisuus.


Pre-crackle
Päätin taas napsia kuvia jo ennen prosessin valmistumista. Yllä olevassa kuvassa on siis kaksi kerrosta Take Me to Your Chateau:ta ja kaksi kerrosta Strawberry Lollipopia. Suttuisista kynsinauhoista ei kannata välittää. Siistin ne yleensä vasta lopuksi.

Vaaleansininen lakka oli tosiaan aika paksua, joten sivellin jätti "kivat" viirut, vaikka kuinka nätisti yritin lakata. Paksummalla kerroksella se olis varmaan levittynyt siistimmin. Tässä lakkauksessa viirut eivät haitanneet, eiväthän ne kuitenkaan vihreän alta näkyisi. Muutenkin tuon epätasaisuuden olisi varmasti saanut päällyslakalla korjattua. Pinkki taas levittyi nätisti. Pikkurillissä kärki näkyy kahden kerroksen jälkeen kuvassa vaaleampana, mutta uskon sen johtuvan siitä, että valo tulee vähän sen takaa.

Onko tämä lakkaus nyt liian 2010?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti