keskiviikko 8. helmikuuta 2012

"Punaista ja valkoista"

Mulla oli vaikka kuinka paljon motivaatiota ja ideoita kynsiin, niin en millään osannut valita, minkä idean toteuttaisin. Pyysin Samulia valitsemaan kaksi väriä, joita seuraavassa lakkauksessa käyttäisin. "Laita niihin punaista ja valkoista", sanoi Samuli. Nooou! Mulla ei sinänsä ole mitään valkoista, eikä varsinkaan punaista vastaan, mutta niitten yhdistelmästä tahtoo minun tapauksessa väkisin tulla jouluinen. Toinen idea oli punainen tausta valkoisilla palloilla. Sen olin kuitenkin aika vasta toteuttanut. Mietin myös Marianne-karkkien käärepaperia, Dita von Teese -kynsiä, eli puolikuumanikyyriä, jossa on punaista ja hopeaa.

Halusin kuitenkin kokeilla eilen postissa tulleita fimoja. Punaiselle pohjalle en fimoista osannut kehittää mitään, vaikka mietin pitkään vinomanikyyriä. Myös tällä hetkellä ainoa valkoinen lakkani MNY 501A hirvitti, koska se on jotenkin kökkööntynyt.

MNY 501A:n pullo ja suti

Yllä olevassa kuvassa näkyykin, että lopulta päädyin tekemään ranskalaisen manikyyrin, jossa on mukana vähän punaista. Koitan nyt selvitä näillä kynsillä päivän, vaikken näissä yhtään viihdykään. Ehkä näidenkin kanssa käy niin kuin Portal-kynsien kanssa, kun keksin näihin jotakin uutta, enkä enää haluakaan poistaa.

Sisävalaistuksessa
Tänään oikein mikään ei meinannut onnistua. Lakkasin peukalon viisi kertaa, keskisormen kolmesti, ja kerran jouduin poistamaan kaikista sormista lakkaukset, koska en ollut lopputulokseen ollenkaan tyytyväinen. Tämmöiset niistä lopulta tuli, ja sain kuin sainkin mukaan ujutettua myös pari tomaattifimoa. Saattaa tuo hyvinkin olla joku eksoottinen hedelmä, mutta ekana kyllä tulee väistämättä mieleen tomaatti, eikö? Punainen se on joka tapauksessa. Koska tämäkin lakkaus epäonnistui (valkoinen lakka oli kökköä, joten kynnen kärjistä tuli aivan hullun paksut, ja fimo meni liian lähelle kynnen reunaa), en jaksanut odottaa kuvien kanssa huomiseen, jolloin kuvista olisi luonnonvalossa voinut saada parempia.

Salamalla
Pohjalla lakkana on Depend 136. Muuten en lakasta erityisemmin välitä, mutta soveltuu se ranskalaisen manikyyrin pohjaksi, tasoittaahan se kynnen väriä. Sivellin kyllä jättää ikäviä viiruja, ja joskus lakkaan syntyy kuplia tai reikiä.

Yritin tehdä valkoiset kärjet vapaalla kädellä, mutta siitä ei tullut yhtään mitään, joten lopulta leikkasin maalarinteipistä palasia, jotka teippailin kevyesti kynnelle. Sen jälkeen lakkasin esiin jääneen osan valkoiseksi MNY:n 501A:lla, josta on juttua myös täällä. Koska kynsiin piti saada myös jotakin punaista, käytin nail art -sivellintä ja punaista kynsilakkaa rajojen tekemiseen. Punaisella sai myös kivasti peitettyä summittaisesta teippailusta aiheutuneet virheet. Jouduin kyllä vielä korjailemaan punaistakin viivaa valkoisella koristelakalla, koska turhautuneena vetelin punaista pitkin seiniä.

Lisäsin tosiaan vielä molempiin nimettömiin tomaattifimot. Ne kiinnitin päällyslakalla. Tätä täytynee vielä harjoitella, koska fimot tahtoivat repsottaa reunoilta, vaikka viipaleet olivat ohuita. Koska kynnet eivät vieläkään miellyttäneet lisäsin kaikkiin muihin kynsiin Wet N Wildin Halucinate -hologrammiglitterlakkaa, joka auttoi peittämään vaaleanpunaisen lakan epätasaisuuden ja siveltimen jäljet.

Hedelmäfimohyrrä
Otin vielä kuvan noista fimoista, koska itsekseenhän ne on aika söpöjä. En ole vielä ihan varma, tykkäänkö näistä kynsillä. Uskoisin, että ainakin nuo situshedelmät saattaisivat näyttää kivoilta ja raikkailta jonkun keväisen lakkauksen kanssa.


Käytetyt tuotteet
Aluslakkana China Glaze Strong Adhesion Base Coat
Depend 136
MNY 501A
Naturel 2 Way Art Pen #WS 3 White
China Glaze Hey Sailor
Wet N Wild Halucinate
Päällyslakkana Seche Vite
Nail art -sivellin
Hedelmäfimoja
(Maalarinteippiä)

Sainpa viimein kaivettua tuosta kökkööntyneestä Seche Vitestä viimeisetkin pisarat päällyslakkaa. Seuraavaan lakkaukseen voinkin hyvällä omatunnolla ottaa käyttöön uuden pullon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti