torstai 2. helmikuuta 2012

Now you're thinking with...

Nämä kynnet oli Samulin hauska idea. Minusta oikein tosi hyvä idea vielä! Nämä ei ehkä oo maailman kauneimmat eikä sovi tyylikkyydenkään määritelmään, mutta hauskat on.Tadaa! Portal-kynnet! Pakkohan ne oli toteuttaa, koska Portal on aika hyvä peli. Vähän hassuthan näistä lopulta tuli, mutta se idea, se idea. Nämä tuskin pysyy mulla kovin kauaa, ku näissä on kuviota, enkä laittanut niitten päälle päällyslakkaa, ettei valkonen mattapinta mee pilalle. Ihan ei oo linjassa tuo turretin valo, mutta ei voi mitään. 
Aluksi lakkasin kaikki kynnet valkoisella MNY 501A:lla. Olipa työn ja tuskan takana sillä lakkaaminen. Joko tuo lakka on aina ollu ihan paksua tai sitten sen on ehtinyt jo kuivahtaa. Ei meinannut levittyä millään! Koitin sitten laittaa paksumman kerroksen. Kyllähän se sitten levisi, mutta alkoi kuplia. Oli tosiaan ensimmäinen ja varmaankin viiminen kerta, kun tuota koko kynnelle lakkasin. Koristeluihin ja ranskalaiseen manikyyriin se on sopinut ihan hyvin. Valkosen päälle laitoin China Glazen Matte Magicia (vitsit että on siisti juttu!), että sain mattapinnan, joka ei kiillä ja näyttää siten enemmän betoniseinältä. Enpä olis kyllä arvannut, että joskus haluan kynsien muistuttavan betoniseinää. Sitten käytin nail art -sivellintä ja punaista kynsilakkaa punaisen viivan tekemiseen ja lopuksi paksumpaa sivellintä, oranssia ja sinistä kynsilakkaa portaalien tekemiseen. Valamis!


Näitä käytin
Aluslakkana China Glaze Strong Adhesion Base Coat
MNY 501A
China Glaze Matte Magic
China Glaze Hey Sailor
Orly Halley's Comet
Confetti Papa-Razzi

Tämmöstä. Toisessa kädessäkin on portaalit peukalossa ja nimettömässä. En vaan saanu otettua siitä kuvaa vasemmalla kädellä, kun se aina tärähti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti