sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Keväisempää kynttä

Poistin Portal-lakat, koska joskus olis kuitenkin ollut pakko. Ehkä toteutan ne joskus uudestaan käyttäen pohjavärinä jotakin muuta ku valkosta. Ainakaan sitä MNY:n valkosta en käytä! Ei jotenkin ollut tosiaan ihan omin väri se.

Nyt teinkin keväisemmät kynnet. En nyt tiiä, mikä tässä keväisempää on muu kuin se, että nämä on pinkit. Oikeastaan nämä on kyllä aika kesäiset näin tarkemmin ajateltuna. Sonnelassa oli kivat koristelulakoilla tehdyt kynnet, jotka jäi kai kummittelemaan, kun näistä koristeluista tuli melkein samanlaiset. No jööjöö, ei nämä ihan yhtä hienot ole.Vaaleanpunainen on OPI My Address is "Hollywood", ja sitä on kynnestä riippuen 2-3 kerrosta. Joihinkin piti laittaa kolme, kun vähän huolimattomasti sudin samalla kun katoin telkkaria. Taas kerran aivan ihana lakka. Se on tosiaan joissakin valoissa vähän vanhan roosan sävyinen pinkki, jossa on shimmeriä, iih! En tosin saanut tuota shimmeriä näkymään kuvissa kynnellä, enkä oikeastaan pullossakaan ku ihan muutamassa kuvassa, pöljä kamera. Täällä on onneksi lakasta kivat swatchit, jos kiinnostaa. Voi olla, että täällä on jotenkin erilainen valo, kun minun mielestä tämä pinkki on vähän murretumpi, eikä noin kirkas. Mutta kimaltaa kyllä valossa sievästi. Oikeastaan on ihan kiva, että tuo kimallus on niin hillitty. Huonommassa valossa näyttää ihan creme-lakalta, mutta valossa shimmer näkyy selvästi.

Salamalla
Ulkona

Sisävalaistuksessa

Luonnonvalossa sisällä (Huomaa shimmer pullossa!)

Viivat on tehty Vapaavalinnasta ostetulla mustalla ja valkoisella koristelakalla, koska halusin jotakin koristeluita. Vaikka tykkään lakoista ihan ilman mitään sen kummempaa, vaikuttaa kynnet jotenkin niin tylsiltä, jos niihin ei laita mitään muuta. Oon näitten koristelakkojen lisäksi kokeillut vaan Dependin koristelakkoja, joista tykkään enemmän. Näissä on paksumpi sivellin, mikä ei oo mikään kauhean hyvä asia. Sen lisäksi näihin ilmestyy aina joku tippa ihan tyhjästä. Sitten se putoaa jonneki, minne sen ei pitäis. Esimerkkeinä nyt vaikka keittiön pöytäliina, toinen jo koristeltu kynsi tai housut. 

Viivojen jälkeenkin kynnet olivat jotenkin liian tylsät ja tyhjät, niin päätin sitten tehdä vielä mustia pisteitä. Mutta koska enemmän nyt vaan on enemmän, laitoin vielä valkoisiakin pisteitä. Käytin samaa mustaa ja valkoista pisteitten tekemiseen dotting toolilla. Viivat tein molempiin käsiin itse, mutta vasen käsi ei osaa vielä kovin hyvin käsitellä dotting tooleja. Samuli auttoikin pisteiden tekemisessä oikeaan käteen. On se kiva! <3

Päälle laitoin "kerroksen" Seche Viteä. Se oli kyllä melkoisen paksu kerros. Oon käyttänyt melkein koko pullon loppuun ja jäljellä oleva lakka ei enää ole kovin juoksevaa. Ei tosiaan meinannut oikein levittyä. Käytinki sivellintä vähän niin kuin lapiona, jolla nostelin lakkaa kynnelle ja levitin sitä vähän kerrallaan niin, että sain koko kynnen lopulta peittymään. Onneks tilasin vasta uuden päällyslakan, niin pääsen käyttään sitä tuon kuivuneen sijaan.

Välineet
Aluslakka: Seche Base
OPI My Address is "Hollywood"
Naturel 2 Way Art Pen #WS 3 White
Naturel 2 Way Art Pen #WS 10 Black
Päällyslakka: Seche Vite

Nuo jäljet pullojen korkeissa on tullu hampaista. Korkit kun on välillä vähän tiukassa, niin oon joutunu käyttään järeämpiä otteita. Erityisen vaikeaa pullojen avaaminen on kynsilakkakerrosten välillä, kun lakka on vielä märkää.

Ite kyllä viihdyin näissä kynsissä heti alusta alkaen. Luulin, etten tykkäis yhtään tämmösistä shimmer-lakoista, mutta onhan nämä sittenkin ihania! Eller hur?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti