tiistai 8. toukokuuta 2012

Day 13: ANIMAL PRINT / Wappukynnet vol. 2

Olenpa ollut harvinaisen laiska bloggaaja. Kynsiä olen kyllä tehnyt, ja neljät ovat julkaisematta. Jakasn kyllä kynsiä tehdä, mutta oon vaan niin huono valokuvaaja, ettei kuvien ottaminen ja koneelle siirtäminen oikein innosta.

Päivä 13 - haaste ei ole vielä edes puolessa välissä ja nyt jo alan siihen leipääntyä. Tuleepa toisaalta kokeiltua erilaisia koristeluja. Tälläkin kertaa halusin toteuttaa haastetta niin, että kynnet olisivat samalla wappuiset. Tein nämä kynnet viisi päivää ennen vappupäivää. Ajatuksena oli tehdä aatoksi ihan uudet kynnet, mutten jaksanutkaan. Näillä siis mentiin koko loppuwappu.

Auringonvalossa
Tällä kertaa teemana oli eläinkuviot, ja tiesin heti haluavani tehdä melkoisen happoiset seeprakuvioiset kynnet. Vastaavia on YouTube täynnä, joten idea ei todellakaan ole oma. Nämä ovat minun makuuni hieman turhan räikeät näin arkikynsiksi, mutta wappukarkeloihin nämä sopivat taas mainiosti! Olisin halunnut tehdä koko lakkauksen käyttäen neonvärejä, mutta niitä minulla ei kovin monta ole.


Salamalla
Aloitin laittamalla kerroksen aluslakkaa. Sen jälkeen töpöttelin keittiösienen avulla kynnen tyveen korallinsävyistä neonlakkaa, China Glaze Flip Flop Fantasya, jonka jälkeen jatkoin töpöttelyä kynnen kärkeä kohti neonkeltaisella China Glaze Yellow Polka Dot Bikini -lakalla, ruohonvihreällä China Glaze Gaga for Green -lakalla (lakasta lisää juttua täällä) ja pastellinsävyisellä vaaleansinisellä Color Clubin Take Me to Your Chateau:lla (käytetty myös tässä lakkauksessa). Viimeiseksi töpöttelin ihan kynnen kärkeen Wild and Crazyn Bombay -lakkaa. Neonkeltaista Yellow Polka Dot Bikiniä lukuun ottamatta töpöttely onnistui varsin hyvin. YPDB vain oli niin kovin ohutta, ettei se oikein ottanut erottuakseen. Jälkiviisaana olisin laittanut Bombayn alimmaiseksi ja Flip Flop Fantasyn ylimmäiseksi. Silloin FFF olisi erottunut paremmin.

Liukuvärjäyksen päälle vetelin vapaalla kädellä seeprakuviota käyttäen mustaa koristelulakkaa. Jos pohja olisi ollut valkoinen, olisivat kynnet varmaan muistuttaneet enemmän koivua kuin seepraa. Noh, harjoittelemalla oppii. Lopuksi lisäsin vielä koko komeuden päälle Wet N Wild Halucinate -hologrammiglitterlakkaa, jotta yleisilme olisi hieman pehmeämpi, eivätkä värien rajat erottuisi niin selvästi.  Koska en malttanut odottaa seeprakuvion kuivumista, töpöttelin Halucinatea todella paksun kerroksen sillä lakkaamisen sijaan käyttäen lakan omaa sutia. Tasaisen pinnan saamiseksi täytyi minun laittaa kaksi kerrosta päällyslakkaa.

Käytetyt tuotteet
Aluslakkana China Glaze Strong Adhesion Base Coat
China Glaze Flip Flop Fantasy
China Glaze Yellow Polka Dot Bikini
China Glaze Gaga for Green
Color Club Take Me to Your Chateau
Wild and Crazy Bombay
Naturel 2 Way Art Pen #WS10 Black
Wet N Wild Halucinate
Päällyslakkana Seche Vite
palanen keittiösientä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti