perjantai 9. maaliskuuta 2012

Day 9: RAINBOW nails

Vai että sateenkaarikynnet. Näihin kynsiin sainkin kulutettua useamman tunnin. Ensiksi koitin piirtää kynsille sateenkaaret. Niistä tuli jo vasemman käden kynsiin niin suttuiset ja epätasaiset, etten todellakaan halunnut tehdä samaa oikean käden kynsille. Harkitsin suorien viivojen piirtämistä, mutta ajattelin siitä tulevan sellaisen sillisalaatin, etten saata katsella niitä edes yhtä päivää.

Lopulta keksin hyvin simppelin ratkaisun:

Luonnonvalossa sisällä


Lakkasin jokaisen kynnen eri sateenkaaren värillä. Näistä tulikin yllättävän kivat. Mulla on toisaalta nyt menossa keväinen, iloisten värien kausi.

Peukalossa lakkana aikaisemmissa postauksissa koristeluissa vilahdellut China Glazen Hey Sailor. Tästä ei lakka voi peruspunaisemmaksi kyllä mennä. Olin kauan etsinyt tällaista väriä, mutta kun sen sain, en siitä niin kovin pitänytkään. Se on hieman liian vaalea, jotta kokisin sen lempparilakaksi. Koostumukseltaan se kuitenkin on hyvä, ja laitoin sitä kaksi kerrosta. Valitettavasti kuvassa lakka näkyy vähän huonosti.

Etusormessa lakkana Golden Rose 178. Ihan kiva kirkas oranssi väriltään on tämä. Lakka vain on vähän ohutta. Laitoin lakkaa neljä kerrosta. Siksi kynnessä onkin kivat painaumat. Eihän neljä kerrosta ihan hetkessä kuivu.

Keskisormessa H&M Summer Sunrise. Sitä taisin laittaa kolme kerrosta. Lakasta on enemmän juttua täällä.

Nimettömässä China Glaze Gaga for Green. Hankin tämän, koska pitäähän minulta yksi vihreä cremelakka löytyä, jos vaikka joskus keksii tehdä sateenkaarikynnet. Kokeilin lakkaa kynnelle nyt ensimmäistä kertaa ja se miellytti minua yllättävän paljon. Väriltään Gaga for Green on vähän kellertävä vihreä, joka on juuri sopivan kirkas! Lakkaa on kaksi kerrosta, jotka levittyivät hyvin. Sain tosin lakkaan muutaman kuplan. Ne saattoivat kyllä johtua myös siitä, että rasvasin kynnet vähän ennen lakkausta, ja osa kynsistä saattoi jäädä hieman rasvaiseksi. Pitää kokeilla joskus toisen kerran ja katsoa, miten käy.

Pikkurillissä on MNY659. Ihan kiva vähän deniminsininen lakka, jonka ostin merihenkisten kynsien tekoa varten. Toki ajattelin käyttää sitä muutenkin. Lakkaa on kaksi kerrosta. Kun lakkaa testaa pikkurilliin, on siitä vaikeampi sanoa mitään, koska pikkurillissä melkein kaikki lakat peittävät yhdellä kerroksella, jos lakkaa laittaa saman verran kuin muihin kynsiin. Se vaikutti kuitenkin koostumukseltaan ihan hyvältä.

Toisessa pikkurillissä (koska sateenkaaressa näytti olevan kuutta väriä) on China Glaze Grape Pop. Ihastelin tätä lakkaa useamman kuukauden ennen kuin sen hankin. En voi missään nimessä sanoa pettyneeni, koska lakka on juuri sellainen kuin sen kuuluukin. Toisaalta ostin sen korvaamaan OPI:n Do You Lilac It? -lakkaa, jota minulla ei silloin vielä ollut. Grape Pop olikin paljon tummempi. Toisaalta se sopii ihonväriini paremmin kuin vaaleampi liila.

Käytetyt tuotteet
Alla: Trind Nail Repair Natural
China Glaze Hey Sailor
Golden Rose Fantastic Color 178
H&M Summer Sunrise
China Glaze Gaga for Green
MNY 659
China Glaze Grape Pop

Nyt on muuten tuota Trindin kuuria takana vähän reilu kahdeksan päivää. Mitä hitsiä, tämähän ihan oikeasti tuntuu toimivan! Kynnet on jo _paljon_ kovemmat kuin ne oli ennen tätä kuuria. Nyt uskallan jo olla jonkin aikaa ilman kynsilakkaa ilman, että täytyy pelätä kynnen katkeamista, jos hengitän siihen päin. Suihkusta tullessa eron huomaa erityisen hyvin. Ennen kynnet taittuivat suihkun jälkeen selvästi ylöspäin, mitä ne eivät onneksi tee enää. Eikä niitä enää voi taivuttaa edestakasin, jee! Jo parin käyttökerran jälkeen kynnet tuntuivat huomattavasti kovemmilta. Silloin ero oli ehkä huomattavin verrattuna edelliseen päivään. Vaikka kynnet ovat kovat, ovat ne silti joustavat niin kuin niiden pitääkin. Muuten ne voisivat napsahtaa poikki.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti