lauantai 31. maaliskuuta 2012

Omenanvihreää kevään odotukseen

Ääh, en keksi enää mitään kivoja otsikkoja! Seuraavaksi kynsille pääsi toinen Seppälästä ostettu lakka. Mulla oli vaikka kuinka kauan ollut joku hirveä hinku saada kynsille joku kiva omenanvihreä lakka.

Ulkona
Niinpä valitsin lakaksi Models Ownin Edamamen. Se on kivan pirteä ja keväinen omenanvihreä, jossa on hyvin vaaleaa, hopeista shimmeriä. Tämä levittyi paljon paremmin kuin saman kokoelman vaaleanpunainen lakka. Laitoin lakan alle kerroksen China Glazen Strong Adhesion Base Coatia. Lakkaa taas on kaksi kerrosta. Päällyslakkaa en laittanut, sillä halusin testata lakan pysyvyyttä myös ilman sitä. Tämäkin lakka levittyi hieman epätasaisesti, mutta syytän taas erittäin liuskottuneita kynsiä. Ja tykkään kyllä tästäkin lakasta. Sitä pidin kynsillä joko neljä tai viisi päivää. Sen jälkeen kärjet alkoivat olla sen verran kuluneet, ettei niitä enää viitsinyt katsella.

Niin joo, oikeassa kädessä lakkasin pikkusormen tummanvihreällä China Glazen Glittering Garland -lakalla, sillä yksivärisyys alkoi kyllästyttää. Siitä en muistanut valokuvaa ottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti