sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Day 3: YELLOW nails

Kolmantena haasteena oli keltaiset kynnet, ja halusin viimein kokeilla jo monta kuukautta pullossa ihastelemaani China Glazen Lighthousea.

Auringonvalossa sisällä aamupalaleivän kanssa


Lighthouse on kirkas keltainen, jossa on mukana reilusti kultaista glitteriä tai shimmeriä. Lighthouse on sille osuva nimi, koska lakka todella loistaa. Se on vaan jäänyt käyttämättä, koska olin lukenut sen olevan kovin ohutta. Kuvissa lakkaa on neljä kerrosta (+ alla Trindin kynnenkovettaja), eikä se siltikään ollut kovin peittävä. Tämä sopisikin varmaan paremmin jonkun toisen lakan päälle kerrostettavaksi. Vaikka tiesin lakan olevan ohutta, halusin kokeilla sitä yksinään. Ei tästä ihan tyhmä tullut näinkään. Peittävyys oli lakan ainoa heikkous.

Salamalla
Halusin nähdä, miltä lakka näyttää matattuna, joten lisäsin nimettömiin kerroksen China Glazen Matte Magiciä. Matattuna lakka ei ollut yhtään hullumman näköinen. Toisaalta se ei myöskään näyttänyt kovin erilaiselta, koska mattapinnasta huolimatta lakka oli kovin kirkas, ja kiiltävyys jäi toissijaiseksi. Ruskettuneen ihon kanssa kesällä tämä voisi olla kivempi.

Huomenna on luvassa vihreiden kynsien sijaan sinisiä. Muistin sinisen seuraavan keltaista, enkä vaivautunut tarkistamaan asiaa ennen kuin olin kynteni jo sinisellä lakannut. Laitetaan ylihuomiseksi ne vihreät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti