lauantai 31. maaliskuuta 2012

Pilvimanikyyri

Kysyin Samulilta, mitä lakkaa laittaisin. Se ei jaksanut valita, joten toin sille muutaman vaihtoehdon. Niistä Samuli valitsi yhden, ja huomasi vielä senkin, että olin aikaisemminkin käyttänyt samaa lakkaa. Keksin tehdä pilvimanikyyrin, koska muistin jossakin sellaisen nähneeni. Itse harvoin keksin mitään uutta ja jännää. Värejä en sen kummemmin harkinnut, koska halusin vaaleansinisen pilven. Kun googlasin pilvimanikyyrin löysin tällaisen. Miten onnistuinkin valitsemaan noin samanlaiset värit! Olin kyllä nähnyt tuon kuvan jo aikaisemmin, että kai se oli sitten jäänyt kummittelemaan.

Luonnonvalossa sisällä


Alimmainen lakka on China Glazen Traffic Jam. Traffic Jam on creme-lakaksi todella hyvälaatuinen. Se levittyy todella tasaisesti, vaikka sitä laittaisi vain ohuelti. Se myös oli jo yhdellä kerroksella peittävä. Laitoin kuitenkin kaksi kerrosta ihan varmuuden vuoksi. Lakka on oikeasti fuksia ja marjainen. Jotenkin väri ei tässä kuvassa näytä oikealta. Lakasta on kirjoitettu myös tässä postauksessa. Siinä väri on lähempänä sitä, miltä se oikeasti näyttää.

Vaaleampi sininen on China Glazen For Audrey. Siitä on kerrottu tarkemmin täällä. Tummempi sininen taas on Color Clubin Gossip Column, josta puolestaan löytyy juttua täältä. Päällä on kerros Seche Viteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti