maanantai 16. huhtikuuta 2012

Day 10: GRADIENT nails

Nyt kynsissä alkoi olla taas sen verran pituutta, että saatoin jatkaa haastetta. Nyt kun kynnenkovetuskuuri on ohi, ajattelin jatkaa haastetta kaikessa rauhassa. Mulla kun ei ole aikaa eikä halua lakata kynsiä uudestaan joka päivä.

Tänään oli liukuvärjättyjen kynsien vuoro. Tykkään tällaisista tosi paljon. Onkin kumma, että näitä ei tule useammin tehtyä. Nyt ainakin olis vaikka kuinka monta kivaa liukuvärjäysideaa, joita ei voi toteuttaa kuin aikaisintaan vasta haasteen viimeisenä päivänä, höh. Ei vaan, välillä on kiva tehdä tämmösiä, niin sitten on taas kovin kiva, kun voi lakata kynnet ihan miten haluaa. Mutta nyt niihin kynsiin:

Auringonvalossa sisällä
Olen useampana päivänä pyytänyt Samulia sanomaan värin. Kolmesti peräkkäin se on valinnut vihreän. Moitin sitä siitä ja sanoin, ettei aina voi valita vihreää. Nyt ajattelin hyvittää kaikki ne kerrat, kun en kehotuksesta huolimatta sillä värillä lakannut.

Alimmaiseksi laitoin kerroksen China Glaze Strong Adhesion Base Coat -aluslakkaa. Sen päälle laitoin kerroksen Eveline Pastel Colours 267 -lakkaa. Se on hieman vaaleanpunainen, todella läpinäkyvä lakka. Siksi se sopiikin varsin hyvin liukuvärjäykseen, jossa haluaa jättää osan kynnestä näkyville, ja ranskalaisiin manikyyreihin. Se on ehkä jopa liiankin läpinäkyvä, koska se ei yhdellä kerroksella erotu omasta kynnestä ollenkaan.

Sen jälkeen töpöttelin Models Ownin Edamamea vähän reiluun puoleen väliin kynttä. Edamame on nätti omenanvihreä lakka. Siitä löytyy enemmän juttua täältä. Sen päälle töpöttelin China Glazen Gaga for Green -lakkaa niin, että Edamamea jäi vielä näkyviin. Gaga for Green on hieman tummempi, ruohonvihreä creme-lakka. Sitä olen käyttänyt myös tässä lakkauksessa. Ihan kynnen kärkiin töpöttelin China Glazen Glittering Garlandia, joka on ihana tummanvihreä glitterlakka. Siitäkin olen kirjoittanut jo aikaisemmin. Se postaus löytyy täältä. Koko komeuden päälle laitoin vielä kerroksen Essien Shine of the Times -hiutalelakkaa. Sitäkin olen käyttänyt aikaisemmin tummemman sinisen päällä.

Auringonvalossa sisällä
Sen jälkeen lisäsin jokaiseen kynteen kukkasen käyttäen MNY:n 501A:ta, dotting toolia ja appelsiinipuutikkua. Samuli auttoi tekemällä kukat oikeaan käteen. Oma vasen käsi vaan on vieläkin niin käsi, heheh. Kukkien keskelle lisäsin vielä hopeiset strassit. Lopuksi lisäsin vielä kaksi kerrosta Seche Viteä. Yksikin kerros olisi varmaan suojannut kukkakuviota ja pitänyt strasseja paikallaan, mutta koska kynnen pinta jäi epätasaiseksi, oli pakko laittaa toinenkin kerros.


Käytetyt tuotteet


Aluslakkana China Glaze Strong Adhesion Base Coat
Eveline Pastel Colours 267
Models Own Edamame
China Glaze Gaga for Green
China Glaze Glittering Garland
Essie Shine of the Times
MNY 501A
dotting tool
1,5 mm strasseja
Päällyslakkana Seche Vite

Oon muuten nyt tosi kummallisessa tilanteessa, kun oon oikeastaan jokaista lakkaani käyttänyt tai testannut kynsille ainakin kerran. Miten kummassa nyt valitsen, mitä lakkaa laitan? Kauheasti huvittaisi saada jotakin uutta, mutta en juuri nyt taida kyllä raskia kynsilakkoja ostaa.

Ajattelin lisätä vielä yhden kuvan minun toisesta harrastuksesta, joka vei aika paljon aikaa kynsiltä tuossa ennen pääsiäistä:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti