tiistai 6. maaliskuuta 2012

Day 4: GREEN nails

Näistä kynsistä en valitettavasti ehtinyt ottaa kuvaa kuin vasta illalla, joten kaikki kuvat on otettu sisävalaistuksessa.

Sisävalaistuksessa


Vihreisiin kynsiin valitsin Color Clubin Perfect Mol-Ten -lakan. Oikeammin sanottuna Samuli valitsi sen, koska en itse osannut valita testaamattomien vihreiden väliltä. Lakka on vaaleanvihreä foil-lakka. Yleensä nämä metalliset lakat on hankala levittää, koska siveltimenvedot näkyvät niin selvästi. Tämä onneksi levittyi paljon paremmin. Kuvissa lakkaa on kaksi kerrosta (+ alla Trind Nail Repair Natural). Yksikin olisi riittänyt, jos sitä olisi laittanut paksumman kerroksen. Tykkäsin tästä lakasta enemmän kuin kuvittelin siitä pitäväni. Metallisessa lakassa taisi olla seassa hieman hopeista tai vaaleamman vihreää mikroglitteriä tai shimmeriä. Auringonvalossa tämä kimalsi kauniisti. Harmi, ettei tullut otettua kuvia.

Nimettömissä lakkana on China Glazen Glittering Garland. Se on tummanvihreä jelly-glassfleck-mikroglitter-lakka. Se ilmestyi viime vuoden joulukokoelmassa, ja jouluinenhan se yksinään onkin. Lakassa on jelly-koostumus, mutta siitä huolimatta se peittää varsin hyvin jo kahdella kerroksella. Vihreän seassa on kultaisia ja vihreitä glassfleck-hippusia ja samanväristä mikroglitteriä. Siksi se kimaltelee kauniisti joulunakin, kun ulkona valoa on vähemmän. Tummilla vihreillä on tapana tietyssä valossa näyttää mustalta. Tämä lakka onneksi pysyy vihreänä oli valoa kuinka vähän tahansa (toki sen verran täytyy olla, että värit ylipäätään erottaa).

Salamalla
Pelkäsin Glittering Garlandin näyttävän liian jouluiselta, joten lisäsin nimettömiin sudenkorentotarrat. "Sudenkorennot eivät viihdy joulukuusessa", sanoi Samuli. "Sudenkorennot kuolevat ennen joulua. Tosin tuosta tarrasta ei saa selvää, onko tuo sudenkorento kuollut vai ei, koska se ei räpytä siipiä. Voihan olla, että sulla on joulukynnet, joissa on kuollut sudenkorento", hän jatkoi. Tämä varmaakin tarkoitti sitä, että Samulinkaan mielestä näistä ei ihan liian jouluiset tullu, vaikka joululakkaa laitoinkin. Mutta ota nyt tuosta selvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti