lauantai 31. maaliskuuta 2012

Viimeinen kuuripäivä ja Hollantikynnet Helsingin-reissua varten

Viimisenä kuuripäivänä piti valita kynsille väri, jota vois käyttää pitempäänkin. Olin menossa käymään Helsingissä Heliä moikkaamassa, ja kouluhommia oli myös paljon, joten lakkailulle ei ollut kovin paljon aikaa.

Luonnonvalossa sisällä
Valitsin lakaksi tämän kevään Holland-kokoelmasta OPI:n I Have a Herring Problem. Se on hmm.. Se ei ole tummansininen, mutta ei vaaleansininenkään. Se on ennemminkin vähän harmahtava deniminsinen, jossa on vähän kultaista ja paljon hopeista shimmeriä. Tämä on tosi sievä lakka, ja koostumukseltaankin se oli oikein hyvä. Kaksi kerrosta riitti hyvin peittämään. Tässä pullossa oli myös ihana OPI:n paksu sivellin. Vaikka lakka on sininen ja shimmerinen, se on silti varsin rauhallinen ja neutraalinoloinen väri. Se oli kai muidenkin mielestä kiva, kun kaksi tuntematonta ihmistäkin kehui nätiksi :)

Koska olin useamman päivän käyttänyt ihan yksivärisiä lakkauksia, halusin lisätä jotakin pientä. Niinpä tein nimettömiin raidan valkoisella nail art -lakalla ja lisäsin niiden alle kolme strassia. Kuvassa kärjet ovat vähän kuluneet, mutta se johtuu siitä, että lakka oli sillä hetkellä kynsillä jo neljättä päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti