tiistai 6. maaliskuuta 2012

Day 6: VIOLET nails

Tämä oli yksivärisistä kynsistä minulle vaikein. Tykkään vissiin violetista, koska violetilla kiekolla on eniten lakkoja (16 kappaletta). En millään osannut valita, minkä valitsisin kuudenteen haastepäivään. Mieli ehti muuttua useaan kertaan. Turvauduin jo Samuliinkin kysymällä, mikä lakka sitä miellyttää eniten.

En valinnut mitään niistä lakoista, joita ensin ajattelin, enkä edes Samulin ehdottamaa lakkaa. Orlyn Fowl Playn hiutaleet (flakiesit) alkoivat kutsua minua kynsilakkalaatikosta. Ja niin hiutaleet sitten veivät voiton kaikesta muusta. Otin aika paljon kuvia, joista mikään ei onnistunut erityisen hyvin. En siksi osannut valita, missä lakka olisi ollut kauneimmillaan, joten kuvia on _paljon_.

Luonnonvalossa sisällä
Luonnonvalossa sisällä
Pullon takana käyttöohjeessa lakkaa käskettiin levittää kaksi kerrosta. Edellispäivän ongelmat vihreän lakkauksen kanssa olivat kuitenkin vielä niin tuoreena mielessä, että laitoin mieluummin todella ohuita kerroksia kolme. Vihreän lakkauksen tein tosiaan kahdesti, oikean käden peukalon kuudesti. Aluksi tein vähän liian paksuja lakkakerroksia, enkä malttanut odottaa kuivumista ennen kuin aloin laittaa ruokaa. Kuvissa siis lakkaa kolme kerrosta, pikkurillissä kaksi.


Sisävalaistuksessa
Lakka levittyi hyvin. Kaksi kerrosta olisi tosiaan riittänyt, jos en olisi tehnyt superohuita kerroksia. Koostumukseltaan lakka on jelly, joten se ei yhdellä kerroksella ole kovinkaan peittävä. Lakka on tummanvioletti, jossa on punaisia/kultaisia/vihreitä hiutaleita. Yhdenlaisia hiutaleita siinä kaiketi on, mutta ne vilahtelevat ihanasti eri sävyissä. Sen lisäksi siinä on hopeaa mikroglitteriä, ja joukossa tuikkii vielä sähkönsininenkin glitter. Tämä on aivan uskomattoman upea lakka!


Auringonvalossa sisällä
Ajattelin laittaa tähänkin mattalakkaa, mutta en sitten laittanutkaan, koska pelkäsin kauniin lakan menevän siinä hukkaan.


Pullokuva salamalla
Koitin saada salamalla otettua kuvan tuosta kimalluksesta pullon sisällä, mutta eihän se vieläkään näytä niin kauniilta kuin luonnossa. Laiton tämän kuvan silti tänne, koska minusta on kiva nähdä, minkälaisessa pullossa lakat ovat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti