lauantai 31. maaliskuuta 2012

Yksivärinen nude + reippaasti lyhentyneet kynnet ja keskeytynyt haaste

Haaste tosiaan jäi kesken ennen kuin kunnolla ehti haasteeksi ja haastavaksi edes muuttua. Jo aikasemmin harmistuttanut keskisormen kynsi meni taas katkeamaan. Siitä ärtyneenä leikkasin kynnet ihan lyhyeksi. En sitten jaksanut yksivärisiä kynsiä olla tänne postailemassa koko ajan. Laitankin nyt kaikki maaliskuun kynnet tänne samana päivänä.

Ulkona
Kuvassa lakkana on OPI Bare It in Trafalgar Square. Olinkin halunnut kokeilla tätä jo pitemmän aikaa, mutta sitten tuli pitkähköt kynnet ja sitten haaste ja kaikkea muuta, johon tämä lakka ei sopinut. BIiTS ilmestyi jo vuonna 2003 OPI:n British Collectionissa, ja se onkin vähän vanhempi lakka, jonka valmistaminen on lopetettu. Tässä oli siis ihan erilainen suti kuin muissa OPI:n lakoissa, jotka omistan. Se oli ohut ja tavallinen, eikä sellainen leveä ja tiheä. Nämä vanhemmat lakat eivät myöskään ole Big 3 Free, eli voi sisältää tolueenia, formaldehydiä ja dibutyyliftalaattia.

Kaiken kaikkiaan pidin tästä lakasta. Ei ollut ajan kanssa muuttunut miksikään. Se ehkä tosin johtuu siitä, että sitä ei ole missään vaiheessa avattu. Väri oli nätti ja sopi oikein hyvin vähän lyhyempiin kynsiin. Lakka myös levittyi varsin hyvin, vaikka pieni suti siinä olikin. Lopputulos ei ollut täysin tasainen, mutta se saattoi johtua myös siitä, että kynnet oli liuskottuneet. Käytin tätä vain päivän, koska Trindin kuuri oli vielä menossa. Nyt sen päätyttyä voin sanoa, että se toimi sittenkin! Bare It in Trafalgar Squaren alla on siis kerros Trindin Nail Repair Naturalia, ja lakkaa on kaksi kerrosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti