perjantai 9. maaliskuuta 2012

Day 8: METALLIC nails

Ihan alkuun täytyy sanoa, että näistä tuli kyllä aivan kamalat. Kyllä näillä silti yhden päivän viiletti. Varsinkin kun ei oikein ollut tarvetta lähteä ruokakauppaa kauemmas.Alimmainen, hopeinen lakka on China Glaze Icicle, jota olen käyttänyt jo aikaisemmin tässä lakkauksessa. Tajusin näitä kynsiä tehdessäni, että nämä metalliset lakat ovat vähän paksumpia kuin muut, ja siksi levittyvät eri tavalla. Ei näissä silti mitään vikaa ole.

Vaaleanvioletti foil-lakka on China Glaze Harmony. Ostin sen alun perin leimaukseen, ja se toimikin siinä varsin hyvin. (Leimauksessa lakkaa on käytetty täällä.) Mutta varsin kaunis se on yksinäänkin. Teippasin kynnen puoliksi, jonka jälkeen laitoin yhden kerroksen Harmonya Iciclen päälle. Toista kerrosta se ei onneksi tarvinnutkaan. Kuvasta voi huomata, etten teipannut kynttä kovin tiukasti, ja siitä syystä lakkaa pääsi teipin alle, eikä lopputulos ollut kovin siisti.

Halusin kokeilla vielä kultaista China Glazen Passion -lakkaa, koska olen useasti suunnitellut sitä käyttäväni, mutta aina se on jäänyt. Laitoin siis nimettömään tällä kertaa kaksi teippiä, jonka jälkeen lakkasin esiin jääneen osan Passionilla. Sillekin riitti yksi kerros. Tästä lakasta ei ole kovin helppo sanoa mitään sen ihmeellisempää, koska käytin sitä noin vähän. Ihan kiva tuollainen kylmä kultainen se oli ja vaikutti ihan hyvälaatuiselta. Tämän, kuten kaikki muutkin tässä lakkauksessa käytetyt lakat, olen hankkinut leimaustarkoituksiin (Passionia on käytetty leimaukseen täällä). Metallilakat kun yleensä toimivat niissä varsin hyvin.

Oikeassa kädessä viivat ovat tavallaan toisinpäin. Kynnen ulkoreuna jäi hopeiseksi, ja sisäreuna oli violetti. Vasemmassa (kuvassa) ulkoreuna on violetti. Vasemman käden nimettömässä Passionia laitoin violetin päälle. Se oli ihan hauska idea, koska suuren osan ajasta (vietin lähes koko päivän tietokoneella tekemässä koulutehtäviä) näytti siltä, että toinen käsi oli lakattu violetilla ja toinen hopeisella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti