lauantai 31. maaliskuuta 2012

Se on MEIKÄN vuosi

Jälleen kerran kynsille pääsi uusi lakka, jota en ollut ehtinyt aikaisemmin kokeilla. Tämä oli taas yksi niistä lakoista, jotka oli vaan _pakko_ saada.

Pihalla


Tämä violetti, hurjan paljon kultaista shimmeriä sisältävä yksilö on OPI:n It's MY Year. En aluksi ollut ihan varma, pidänkö koko lakasta, sillä siinä oli niin paljon tuota kultaista. Se kuitenkin näytti niin erilaiselta eri valaistuksessa, että pakkohan siitä oli alkaa pitää. Niin monipuolinen se oli. Päätin lisätä vain ihan pieniä koristeluja, koska lakka oli itsessään jo niin näyttävä. Lisäilin siis kaikkiin kynsiin violetteja strasseja, ja nimettömiin vielä kultaiset strassit. Olis voinut jättää nekin lisäämättä, kun eihän ne sopinu tuohon lakkaukseen yhtään. Sen sijaan näyttää siltä, että lakassa olis kuplia.

Salamalla
Lakkaa laitoin kolme ohutta kerrosta, jolloin se oli peittävä. Yksikin kerros olisi voinut riittää, sillä se näytti ihan hauskalta niinkin. Ihan peittävä se ei silloin vielä ollut, mutta kultainen kimallus vei huomion pois vaaleammista kärjistä. Lakka myös levittyi ihanan tasaisesti ja helposti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti