tiistai 6. maaliskuuta 2012

Day 5: BLUE nails


Sinisiin kynsiin valitsin China Glazen For Audrey -lakan. Tämän lakkauksen tein tosiaan ennen aikaisemmassa postauksessa esiteltyjä vihreitä kynsiä, koska muistin järjestyksen väärin.

Auringonvalossa sisällä
Kun näin tämän lakan ensimmäistä kertaa pullossa, ajattelin sen olevan sinivihreä tai jopa mintunvihreä. Olisinkin kuvitellut sen olevan vihreä. Kiekolla se kuitenkin näytti siniseltä, ja opin pian, että tämä väri on tiffanynsininen. Siitä For Audrey on kaiketi saanut nimensäkin.

Kuvissa lakkaa on kaksi kerrosta. Kuten jo tuossa aikaisemmin sanoinkin on tämä lakka tiffanynsininen, koostumukseltaan creme. Lakka levittyi ihan hyvin. Mitä nyt creme-lakkaa olisi hyvä ehkä laittaa paksumpi kerros, niin se levittyisi tasaisemmin. Päällyslakalla raitaisuus olisi hoitunut myös. Eikä se kyllä todellisuudessa näkynyt juuri ollenkaan, ellei sitten syynännyt kynsiä sentin päässä kasvoista.

Lähikuva luonnonvalossa
En halunnut ihan kokonaan yksivärisiä kynsiä, joten laitoin nimettömiin China Glaze Matte Magic -mattapäällyslakkaa. Lakka ei cremenä muutenkaan ollut kovin kiiltävä, joten ero ei ollut mitenkään hurja. Halusin myös kokeilla, miltä näyttää, jos mattalakan päälle leimaa kuviot kiiltävällä lakalla. Leimasin For Audreyllä kuvion Konadin laatasta m85. Lopputulos olisi voinut olla parempi, jos en olisi valinnut näin ohutta kuviota. Nyt kuvio ei juuri erottunut, koska For Audreytä ei ole leimaamiseen edes tarkoitettu. Testasin ennen lakkojen poistamista leimata paksumman kuvion keskisormeen. Se näytti ihan kivalta. Kuvia en siitä kokeilusta huomannut ottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti