keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Day 16: TRIBAL PRINT

No niin, nyt on taas vaihteeksi sellainen olo, että tämä haaste on ihan hauska. Vielä muutama päivä sitten oletin tribal printin tarkoittavan tribaalia. Olin ihan helisemässä sen kanssa, koska Konad-välineet ovat juuri nyt lainassa, enkä todellakaan olisi osannut tribaalia ruveta koristelulakoilla tekemään, kun mulle tribaali tarkoittaa sellaista jännää kiekuraa. Tulin sitten laittaneeksi Googlen kuvahakuun hakusanan "tribal print" ja tulosten joukossa vastaan tuli kuva tällaisesta mekosta. Siitä se ajatus sitten lähti. Haluan kyllä kesäksi jonku tuommosen kivan mekon!

Luonnonvalossa
Valitsin tuollaisen kuvion, koska vasta harjoittelen tätä kynsien koristelua, enkä halunnut edes yrittää mitään vaikeampaa. Tässäkin oli jo haastetta kerrakseen! En myöskään ole maailman kärsivällisin ihminen, joten on pysyttävä omien taitojen sallimissa rajoissa. Eihän tästä nyt ihan semmonen tullu ku kuvittelin, mutta ei tämä ihan toivotonkaan ollut. Varsinkin, kun kynsiä ei tavallisesti tule ihan näin läheltä syynättyä.


Salamalla
Ei kyllä tämä salamalla otettu kuva tuonut nyt oikeastaan yhtään lisäarvoa. Koitin saada paremmin esiin tuon lakan kimalluksen salamalla, kun aurinko meni aina just silloin pilven taakse piiloon, kun ryntäsin kameran kanssa pihalle. Tai ainakin viimeistään siinä vaiheessa, kun kamera tarkensi.

Mutta kynsistähän tulin tänne puhumaan! Takaisin siis niihin: Aluslakan jälkeen lakkasin kynnet kuparisella / kultaisella Flormar U11 -lakalla. Taisin laittaa ainoastaan kaksi kerrosta lakkaa, vaikka kynnen kärjet hieman vielä kuulsivat läpi. Kynsille oli kuitenkin tulossa sen verran isot koristelut, ettei kärkien näkyminen oikeastaan tässä vaiheessa haitannut. Tämä U11 oli mielestäni oikein nätti ja kimalteli kauniisti. Se vaan vaikutti jo yhden yön aikana hieman kuluneen kynsistä. Flormarin kuivuttua käytin viivojen tekemiseen mustaa ja valkoista koristelulakkaa. Lopuksi lisäsin jokaisen kynnen keskelle pienen mustan strassin. Päälle laitoin kerroksen Cesarsin pikakuivattavaa päällyslakkaa.

Käytetyt tuotteet


Aluslakka: China Glaze Strong Adhesion Base Coat
Flormar U11
Naturel 2 Way Art Pen #10 Black
Naturel 2 Way Art Pen #3 White
1,5 mm strasseja
Päällyslakka: Cesar's Secrets Rapid Dry Top Coat

Luonnonvalossa


Edellisessä kuvassa on tosiaan U11 ilman mitään koristeluja. Kuvan kynnet ovat olleet lakattuna kaksi päivää. Nämä alkoivat aika lailla heti kulua kärjistä. Etusormeen ja keskisormeen myös tuli tuollainen kummallinen hopeahko läikkä, outoa Luulin sen olevan jotakin likaa, mutta se ei lähtenyt pesemällä, eikä rapsuttamalla. Eikä siinä edes tunnu olevan mitään likaa. Anteeksi tämä ihmeellinen käsien asento. Otin kuvan vasemmalla kädellä, ja tämä oli ehkä 20 kuvasta ainoa, joka ei kamalan pahasti heilahtanut.

Huomenna (tai sitten kun saan auringonvalossa otettua kuvat) sitten glitteryliannostus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti