maanantai 14. toukokuuta 2012

Day 15: Delicate Print

Näin heti alkuun on myönnettävä, että nämä kynnet ei oo printtiä nähneetkään. Mutta kun oon niin pitkään halunnut kokeilla tätä yhdistelmää, ja tähän haasteeseen se väriensä puolesta sopi parhaiten. Ja itseä varten kun koristelut tekee, niin pitää välillä kuunnella omia toiveitaan.

Varjossa
Tein siis glitter sandwichin (vai onko se nyt nimeltään jelly sandwich, en muista). Yleensä näihin käytetään jelly-lakkoja. Itse en kaiketi omista yhtäkään, joten valitsin lakan, joka muuten vaan on varsin läpinäkyvä. Lakkasin kaikkiin kynsiin kaksi kerrosta China Glaze Innocence - lakkaa. Samaa lakkaa käytin myös edellisessä lakkauksessa. Siitä löytyy siis enemmän juttua täältä. Sen jälkeen lisäsin kerroksen Wet N Wild Party of Five Glittersiä. Tuolla glitterlakalla oli vaikea lakata tavallisesti, joten lopulta jouduin töpöttelemään glittereitä niin, että ne levittyivät koko kynnelle. PoFG:n kuivumisen jälkeen lakkasin koko kynnen vielä kerran Innocencella, ja lopuksi lisäsin kerroksen Seche Viteä.


Auringonvalossa
Näistä tuli lopulta ihan kivat. Ei ehkä niin kivat kuin päässäni olin ajatellut, mutta en nyt sanoisi ihan epäonnistuneenikaan, vaikka kynnet Suomen jääkiekkopelin aikana lakkasinkin. Innocence toimi odotetusti, ja vei glittereistä kimalluksen. Nuo valkoiset täplät esimerkiksi ovat hopeista glitteriä.


Auringonvalossa


Käytetyt tuotteet
Aluslakkana China Glaze Strong Adhesion Base Coat
China Glaze Innocence
Wet N Wild Party of Five Glitters
Päällyslakkana Seche Vite

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti