maanantai 21. toukokuuta 2012

Day 17: GLITTER

Noniihiin, asiaa!

Kun alun perin kiinnostuin kynsilakoista, glitter oli selvästi kauimpana sydäntä. En ymmärtänyt sitä, miksi kaikki kynsibloggaajat siitä niin kovin pitivät. Glitteriin kuitenkin jollakin tavalla kasvoi, ja sitten aloin itsekin pitää siitä - ja paljon! Kaikki glitterit eivät kuitenkaan vieläkään miellytä. Erityisesti isoja glittereitä (esim. Party of Five Glitters) vierastan yhä. Ainakin minulla on kynsilakkojen (ja vaatteiden ja ruokien ja ...) kanssa selvästi kausia, jolloin pidän erityisesti jostakin tietystä asiasta, ja haluan käyttää sitä koko ajan. Pahin glitterkausi oli viime joulukuussa. Uuden vuoden jälkeen meni hetki ennen kuin pystyin glittereihin päin edes katsomaan. Nyt, käydessäni lakkalaatikkoa läpi ihastuin lähes jokaiseen shimmer-lakkaan. Löysin varmaan yli kymmenen lakkaa, jotka huusivat päästä kynsilleni heti. En yleensä kaivele lakkalaatikkoa, sillä mietin jo etukäteen, mitä sieltä tulen valitsemaan. Siksi näitä tällaisia hetkiä, joina tahtoisin käyttää jokaista omistamaani lakkaa samanaikaisesti, tulee varsin harvoin.

Mutta nyt haastepäivän 17 kynsiin:

Auringonvalossa
Haasteen ensimmäisestä päivästä alkaen oli selvää, mitä lakkaa tulisin tähän lakkaukseen käyttämään. Se olisi ehdottomasti Color Club Sugarplum Fairy. Rakastuin tähän vähän jo ensimmäisellä kerralla, kun sitä käytin. Lakka on laventelinsävyinen hologrammiglitterlakka. Ja hologrammiglitteriä tässä on paljon! Oli valaistus miten huono tahansa, tämä lakka kyllä kimaltaa. Se kimaltaa niin paljon eri väreissä, että edes yhden lakkakerroksen jälkeen kynnen kärkeä ei kimmellykseltä erottanut. Laitoin kuitenkin lakkaa kaksi kerrosta, ihan varmuuden vuoksi. Tämä on mielestäni aivan järjettömän ihana. Ainoaksi ongelmaksi tämän kanssa muodostuu se, että täytyy vähän tarkemmin miettiä, mitä vaatetta päälleen laittaa yhdistelmän näyttämättä hassulta. Täytyy kaiketi käyttää nyt muutama päivä pelkästään mustia mekkoja. Ja tämän poistaminenkin on melkoisen rasittava tehtävä.


Auringonvalossa
Kuten kuvasta näkyy, oikean käden peukalo, etusormi ja keskisormi on lakattu eri värillä. Tätä sanotaan cocktail-manikyyriksi. Nimitys tulee siitä, että drinkkilasista pidetään kiinni näillä kolmella sormella. Tähän ideaan törmäsin Facebookissa China Glazen sivulla, jossa drinkit ja niihin käytettävät lakat oli annettu valmiiksi. Tämän väriyhdistelmän päätin kuitenkin itse. Oikean käden kolmessa sormessa lakkana on siis OPI Do You Lilac It? Se ei välttämättä ole minulle parhaiten sopiva väri, vaikkakin se vaikutti jo paljon paremmalta kuin sydäntalvella hyvin kalpeaa ihoa vasten. Lakasta olen kirjoittanut aikaisemmin täällä. Tämä peitti jo yhdellä kerroksella täydellisesti. Laitoin tätäkin kuitenkin varmuuden vuoksi vielä toisen kerroksen. Glitterkynsiin laitoin kaksi paksua kerrosta Seche Viteä, jotta saisin kynteen tasaisen pinnan. Liiloissa kynsissä päällyslakkaa on kerros.

KÄYTETYT TUOTTEET:

China Glaze Strong Adhesion Base Coat -aluslakka
Color Club Sugarplum Fairy
OPI Do You Lilac It?
Seche Vite -päällyslakka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti